Camioane

IVECO T-Way câștigă German Design Award

Noul model de construcții IVECO T-Way a câștigat categoria Vehicule Utilitare la gala German Design Awards 2022, cu distincția ”Excellent Product Design”.

Premiul este acordat de German Design Council, unul dintre cele mai mari centre de competență din lume în domeniul designului. Un juriu format din 37 de experți din 10 țări, reprezentând industria de design, mediul de afaceri, mediul academic și științific, a selectat IVECO T-Way pentru premiul German Design Award din acest an.

IVECO T-Way câștigă German Design Award

Gala German Design Awards a sărbătorit în acest an a zecea aniversare, cu o temă denumită ”Cum gândesc designerii”. Aceasta a acordat o atenție specială pentru modurile în care designerii găsesc răspunsuri la probleme complexe, precum noile tehnologii digitale sau producția neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Acest lucru se aplică perfect și la IVECO T-Way, cel mai dur vehicul din portofoliul mărcii, proiectat pentru robustețe și fiabilitate în cele mai extreme misiuni off-road.

VEZI ȘI: IVECO va livra 1.064 de camioane CNG pentru Amazon

Designul lui IVECO T-WAY s-a concentrat pe translatarea elementelor principale ale gamei IVECO WAY pe un model off-road. Astfel, aspectul exterior dur este totuși stilat, datorită proporțiilor estetice dintre cabină și șasiu. Totul este combinat cu un interior centrat pe confortul șoferului și siguranță, cu o excelentă ergonomie și conectivitate avansată.

Fiecare detaliu este reglat pentru a oferi funcționalitate maximă în off-road. Designul general este caracterizat de elemente precum logoul ce domină grila distinctivă sau semnătura luminoasă a farurilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button