Iveco Truck Services este dealer Iveco Bus şi camioane Astra

Iveco Truck Services este dealer Iveco Bus şi camioane Astra

Iveco Truck Services SRL, primul dealer de proprietate Iveco din Estul Europei, isi extinde aria de activitate si incepand cu 01 Ianuarie 2015 va comercializa atat vehicule Iveco Bus cat si Astra.

Principalul dealer Iveco din Romania, care in 2014 totalizeaza circa 80% din vanzarile Iveco pe plan national, a semnat deja parteneriat cu Iveco Bus pentru comercializarea de autoutilitare destinate transportului de persoane si cu Astra pentru comercializarea de vehicule pentru constructii, cariere, dumpere si vehicule specializate.

Iveco Truck Services este dealer Iveco Bus şi camioane Astra

Iveco Bus este lider in proiectarea si productia de vehicule pentru transportul de persoane. Esenta business-ului Iveco Bus reprezinta dezvoltarea si fabricarea de vehicule pentru transportul de pasageri. Fabricile Iveco dedicate constructiei de autobuze sunt situate in Europa in Franta, Cehia si Italia.

Iveco Bus este unul dintre principalii producatori de autoutilitare destinate transportului public de persoane din Europa. Principale puncte forte ale Iveco Bus sunt Sustenabilitate, Tehnologia, Costul Total de Intretinere si „valoare ridicata”, care garanteaza cel mai bun raport intre calitate, confort, stil si competitivitate.

Modelele produse de Iveco Bus sunt destinate atat transportului public intraurban – Urbanway, cat si transportului de persoane pe distante medii si lungi – Crossway si Magelys.

Un producator premium de echipamente destinate constructiilor si mineritului, Iveco Astra are peste 65 ani de experienta in constructia de vehicule specializate pentru sectorul constructiilor la nivel mondial.

Astra dezvolta masini robuste, fiabile si versatile, care sunt personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor. Aceste vehicule opereaza pe site-urile de lucru dificile si izolate, cum ar fi carierele si minele. Gama de produse Iveco Astra include atat camioane rigide si articulate cu basculante grele cat si vehicule specializate. Cercetarile in curs au condus la dezvoltarea de tehnologii eficiente si de reducere a nivelurilor de emisii.

Follow #infotrucker