Eveniment

Iveco Trucks Services a inaugurat centrul de la Vințu de Jos

De la sfârşitul lunii iulie, posesorii de vehicule Iveco, Astra şi Iveco Bus, au la disoziţie un nou centru pentru întreţinere şi reparaţii în Vinţu de Jos, judeţul Alba.

Din dorința de a oferi clienților săi cea mai bună asistență împreună cu o excelentă acoperire teritorială, Iveco Trucks Services, dealerul de proprietate Iveco din România, a deschis un nou centru de vânzări și service în localitatea Vințu de Jos, jud. Alba.

Iveco Trucks Services a inaugurat centrul de la Vințu de Jos

În noua locație vor desfăşura şi activităţi de vânzări de vehicule noi sau la mâna a doua (OK Trucks). Posesoriilor de vehicule Iveco nu le este străin locul acestui centru, cu zece ani în urmă acolo activa un reprezentant Iveco, Italcars. Totuşi, trebuie să fie clar tuturor că, exceptând clădirile şi parţial echipamentele, vechea firmă nu mai are nimic de-a face cu noua companie Iveco Truck Services!

​Cu o suprafață construită de peste 2.000 metri pătrați care adăpostește birourile comerciale și un service pentru asistența vehiculelor, și cu o parcare anexă de 3.000 metri pătrați, centrul de vânzări și service este situat strategic în teritoriu.

Sediul aparţine acum lui Iveco Capital, care l-a preluat de la Italcars. Iveco investește mult în şcolarizare, căci şi produsele sale au evoluat foarte mult în ultimii ani, transformările din ultima vreme ale mărcii începând să se vadă în beneficiul clienţilor săi.

Noua locație din Vințu de Jos va fi punct de referintă pentru vehiculele noi și rulate Iveco de pe tot teritoriul țării și va gestiona numeroase activități printre care consultanță comercială și financiară oferită clienților, inspecție tehnică a vehiculelor, asistență tehnică, vânzare de piese de schimb.

La momentul deschiderii oficiale Iulian Costea, Directorul General Iveco Truck Services ne spunea că ITS a preluat mute din dotări, unele fiind înlocuite, iar altele doar reparate şi completate. Tehnicieni, abia am mai găsit câţiva dintre cei care au lucrat aici în urmă cu 5 ani.

VEZI ȘI: Camionagii s-au săturat de blocajele din punctele de frontieră ale României

Asistenţa în cazul necesităţii de servisare este acordată de către o echipă de tehnicieni Iveco bine instruiţi şi cu o vastă experienţă, folosind cele mai avansate instrumente de diagnosticare.

Tot de la Iulian Costea am aflat şi ceva planuri de viitor.

 

[perfectpullquote align=”full” cite=”Iulian Costea, Director General Iveco Truck Services” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Ne-am propus ca Alba Iulia să fie inclusă în reţeaua europeană Iveco, Truck Station, care presupune un nivel foarte bun de pregatire şi răspuns pentru clienţii de vehicule comerciale. Deocamdată, din România doar Oradea şi Bucureşti fac parte din această reţea.[/perfectpullquote]

De asemenea, până la sfârşitul anului 2017, urmează să mai fie deschis un centru similar, despre care Iveco nu a dorit să dea informații suplimentare, momentan.

În afara faptului că zona este tranzitată de multe camioane, în jurul centrului din Alba Iulia funcţionează multe flote de vehicule Iveco. Cu unele dintre aceste companii există relaţii de zeci de ani, iar inaugurarea noului centru va fi benefică pentru ambele părţi.

 

Această inaugurare a fost, de asemenea, o oportunitate de a confirma rolul strategic jucat de România în cadrul Iveco și în ceea ce privește sectorul de vehicule comerciale.

Panglica noului sediu Iveco Truck Services a fost tăiată de Vincenzo Nicolò, Business Director Iveco și de Iulian Costea, Director General Iveco Truck Services, alături de Ion Iosif Josan, primar al localității Vințu de Jos.

Iveco Truck Services este primul dealer de proprietate Iveco din estul Europei şi singurul dealer de proprietate din România. Focşani, Jilava, Glina, Târgovişte plus Oradea şi, de acum înainte, Alba Iulia, sunt centrele proprii ale mărcii italiene în care se desfăşoară întreaga activitate de servicii şi vânzări.

Producătorul din Torino operează în România de peste 20 de ani și este prezent în teritoriu cu 18  puncte de vânzare și 27 puncte de service, gestionate direct sau prin antreprenori locali.

Din aceeași categorie...

Back to top button