SustenabilitateTop News

IVECO va livra 1064 de camioane cu gaz pentru Amazon

IVECO a anunțat astăzi că va livra 1064 de camioane S-WAY alimentate cu gaz, care vor susține operațiunile din Europa ale gigantului Amazon.

Amazon a primit deja primul lot de 216 unități IVECO S-WAY CNG, alimentate cu gaz natural comprimat. Acestea vor fi operate de partenerii europeni ai Amazon.

IVECO va livra 1064 de camioane cu gaz pentru Amazon

Celelalte 848 de unități vor fi livrate începând de la mijlocul anului viitor. Toate cele 1064 de camioane IVECO S-Way CNG pentru Amazon sunt echipate cu motorul FPT Industrial Cursor 13 Natural Gas.

Ele sunt configurate cu cele mai mari rezervoare posibile, de 1052 de litri de CNG, care asigură o autonomie de 620 km cu o încărcare completă.

VEZI ȘI: IVECO a lansat ediția specială S-Way TurboStar

Cele 848 de camioane care vor fi livrate în 2022 vor fi echipate și cu IVECO Driver Pal, asistentul vocal al mărcii, bazat pe tehnologie Amazon Alexa.

”Am promovat tehnologia de propulsie cu gaz de 25 de ani, dezvoltând soluții care permit reducerea emisiilor chiar acum. Colaborarea cu lideri globali precum Amazon este o dovadă a capabilităților produselor noastre și a angajamentului de decarbonizare a industriei de transport până în 2050”, a declarat Gerrit Marx, CEO desemnat al Iveco Group.

Din aceeași categorie...

Back to top button