LogisticaȘtiri

Jan de Rijk a finalizat achiziția companiei De Rooy Logistics

După anunțul de începere a negocierilor de achiziție a companiei olandeze De Rooy Logistics, compania Jan de Rijk a finalizat tranzacția pe data de 19 ianuarie 2016.

Prin acestă achiziție, Jan de Rijk Logistics își întărește prezența pe piață pe segmentul automotive, acolo unde compania De Rooy Logistics stă foarte bine, creând astfel bazele unei viitoare extinderi în Europa.

Compania Jan de Rijk Logistics a fost înființată în 1971 ca o companie de transport, în anii ce au urmat aceasta diversificându-și activitățile pe segmetul logistică, inclusiv prin achiziții.

Jan de Rijk a finalizat achiziția companiei De Rooy Logistics

Astăzi, Jan de Rijk operează în 15 țări europene, are peste 1.000 de angajați și o cifră de afaceri de 179 de milioane euro. Compania are 115 de depozite de mii de metri pătrați și utilizează o flotă de camioane de peste 1.000 de vehicule. De asemenea, compania De Rooy Logistics are o istorie veche, aceasta fiind înființată în 1923, iar din 1997 aceasta s-a specializat în domeniul logisticii auto și de transport.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button