Trailer

Jan de Rijk Logistics a achiziționat 150 de semiremorci Talson

Compania olandeză de transport și logistică Jan de Rijk Logistics a achiziționat la finalul anului trecut 150 de semiremorci Talson Air Cargo.

Talson Trailer și Jan de Rijk Logistics și-au extins parteneriatul început în 1988, atunci când compania care oferă servicii de transport și logistică a cumpărat primele semiremorci Talson.

În prezent, Jan de Rijk Logistics este un important furnizor de servicii de transport și distribuție, care operează o flotă modernă și diversificată de 1.000 de vehicule în Europa. De asemenea, compania oferă și servicii de depozitare, intermodale și comerț cu amănuntul pentru mai multe industrii.

Olandezii spun că parteneriatul de trei decenii se bazează pe consecvenței calității produselor Talson.

De altfel, Talson pune un mare accent pe cercetare și dezvoltare produselor sale cu scopul de a furniza soluții care să satisfacă cerințele clienților săi.

VEZI ȘI: DKV adaugă suport pentru noul sistem de taxare automat DarsGo din Slovenia

Acest lucru este demonstrat de semiremorcile Talson Air Cargo din flota Jan de Rijk Logistics care oferă posibilitatea stivuirii duble și securitatea încărcării.

Jan de Rijk Logistics a achiziționat 150 de semiremorci Talson

Mai mult, semiremorcile sunt echipate cu role pe podea pentru a accelera operațiile de încărcare și descărcare, respectiv a elimina timpii morți.

Compania olandeză operează două modele de semiremorcil TAG TAL și TAG FNA.

Semiremorcile TAG TAL sunt potrivite transportului de mărfuri textile, valoroase, stivuite pe două rânduri sau ambalate, în timp ce TAG FNA sunt utilizate pentru transportul de mărfuri perisabile, produse farmaceutice și transportul florilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button