SportȘtiri

JCB prinde viteză alături de Williams Martini Racing

JCB, producătorul britanic de utilaje pentru construcții și agricultură, își va face debutul ca sponsor în Formula 1 alături de echipa britanică Williams Martini Racing.

Cunoscuți pentru modul inedit prin care se promovează, britanicii de la JCB au anunțat că au semnat cu contract de sponsor cu echipa Williams Martini Racing, valabil pentu sezonul 2017 al Formulei 1.

JCB prinde viteză alături de Williams Martini Racing

Ca parte a acordului de parteneriat, celebrul logo JCB va apărea pe șasiu și eleronul noului monopost Williams Mercedes FW40. De asemenea, marca JCB va fi prezentă  atât pe combinezoanele de curse ale lui Felipe Massa și Lance Stroll, precum și pe căști, iar începând cu British Grand Prix, logo-ul JCB va fi pe toate echipamentele echipei.

JCB a fost atras de popularitate uriașă pe care o are Formula 1 în lume, considerând acest parteneriat o oportunitate excelentă de a promova marca atât clienților noi cât și celor existenți. De altfel, producătorul britanic din Rocester se așteaptă ca acest parteneriat să-i crească semnificativ vânzările la nivel mondial.

VEZI ȘI: Google a dat în judecată compania Uber pentru furt și copiere de tehnologie

Parteneriatul cu Williams Martini Racing se bazează pe o legătură inovativă și tehnologică puternică pe care producătorul britanic o are cu motorsportul.

Nu trebuie să uităm că în 2006, pilotul Andy Green reușea să stabilească un nou record de viteză pe uscat (563.998 km/h) la volanul un vehicul echipat cu motor diesel, JCB DieselMax.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button