AutoȘtiri

Jeep Renegade s-a apucat de rafting

Jeep Renegade a traversat un traseu olimpic de ape repezi în care a avut de înfruntat un flux de apă care depășește 4 tone pe secundă pe o distanță de 250 de metri, iar coborârea în amonte se face de la o înălțime de peste 9 metri.

Micuțul SUV american, dar produs de italieni, ne-a arătat ce poate pe traseu olimpic de rafting din Cardiff, iar la volan s-a aflat Aimee Fuller, o britanica în vîrstă de 25 de ani, ambasador Red Bull și campioană olimpică la snowboarding la Soci, în 2014.

Marca Jeep este recunoscută pentru că tot timpul a căutat neconvenționalul, dorind să demonstreze că mașinile lor se descurcă în condiții extreme de off-road, iar acum ne-a arătat că poate tăia și apele unui râu creat artificial. O premieră pentru industria auot,  Jeep fiind  prima marcă auto care a intrat pe un traseu olimpic de rafting, care a intrat pe cursul unui râu în aval și în amonte.

Jeep Renegade s-a apucat de rafting

Totul s-a întâmplat pe „Cardiff International White Water Centre”, un traseu de ape repezi, fluxul de apă depășind 4 tone pe secundă pe o distanță de 250 de metri. Coborârea în amonte se face de la o înălțime de peste 9 metri.

Jeep Renegade a fost lansat acum doi ani, în 2014, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Este un mini SUV din segmentul B, cel mai mic al mărcii, fiind fabricat doar în Italia, la uzina din Melfi, având aceeași platformă cu Fiat 500X.

VEZI ȘI: Facelift pentru Citroen C4 Picasso

În România, prețul de pornire pentru Jeep Renegade este 21.774 euro (TVA inclus).

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button