Top NewsTrailer

JOST prezintă noi produse inovatoare pentru vehicule comerciale la NUFAM 2021

La NUFAM 2021, JOST prezentă noi produse inovatoare, care lărgesc și mai mult portofoliul său consistent de componente și sisteme pentru vehicule comerciale.

Vedetele standului JOST vor fi sistemul Drawbar Finder, sistemul de cuplare automată KKS și axa directoare comandată ZGA cu sistemul electronic de direcție TRIDEC EF-S.

JOST prezintă noi produse inovatoare pentru vehicule comerciale la NUFAM 2021

ROCKINGER, care face parte din JOST World de 20 de ani, va prezenta sistemul Drawbar Finder, care crește eficiența și ajută la prevenirea accidentelor.

Drawbar Finder permite cuplarea precisă și sigură a remorcilor cu proțap cu ajutorul unei camere montate deasupra sistemului de cuplare, suprapunând pe un ecran cu ajutorul realității augmentate linii auxiliare pe două direcții, orizontală și verticală, după care șoferul se poate ghida.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull a livrat prima semiremorcă frigorifică electrică S.KOe

Depozite înguste, străzi șerpuite ale orașului și o remorcă lungă de 16,5 metri care trebuie condusă în siguranță sunt exemplele clasice în care sistemele de axe convenționale își ating limitele și este necesară utilizarea unei axe directoare. Noua axă directoare comandată ZGA poate fi utilizată cu toate sistemele cunoscute de direcție, fie că sunt mecanice, hidraulice sau electronice și impresionează prin caracteristici de performanță remarcabile, cum ar fi raza de virare redusă.

JOST prezintă noi produse inovatoare pentru vehicule comerciale la NUFAM 2021

La NUFAM, JOST va prezenta axa directoare ZGA cu sistemul electronic de direcție TRIDEC EF-S. Pot fi utilizate până la trei axe JOST ZGA. Unghiul de virare poate fi adaptat cu ușurință la spațiul disponibil pentru instalare și la manevrabilitatea necesară.

De asemenea, tot în cadrul NUFAM 2021, JOST va face demonstrații cu noul sistem de cuplare automată KKS. Lansat în primăvara acestui an, sistemul KKS permite șoferului să efectueze cuplarea și decuplarea semiremorcii în mod automat, rapid și sigur din cabină prin telecomandă. Eficiența, confortul și siguranța sunt câștigate cu un singur produs. KKS reprezintă astfel viitorul logisticii și este un pas important către conducerea autonomă.

Târgul NUFAM 2021 se organizează în perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, la Karlsruhe, în Germania.

Din aceeași categorie...

Back to top button