Jungheinrich EFG 6 Series, unul dintre cele mai puternice stivuitoare electrice din clasa sa

Jungheinrich EFG 6 Series, unul dintre cele mai puternice stivuitoare electrice din clasa sa
Jungheinrich pregătește lansarea lui EFG 6 Series, unul dintre cele mai puternice stivuitoare electrice din clasă cu o capacitate de ridicare de până la 9 tone la o distanță de sol de până la 900 de milimetri.

Jungheinrich EFG 6 Series este potrivit atât pentru activitățile exterioare, cât și pentru cele interioare.

Jungheinrich EFG 6 Series, unul dintre cele mai puternice stivuitoare electrice din clasa sa

Noul stivuitor este special conceput pentru aplicații de performanță în domenii care vizează vânzarea de băuturi, materiale de construcții sau în inginerie mecanică.

„De acum încolo, motto-ul va fi: mare, mai mare, EFG. EFG Series 6 aduce putere concentrată și eficiență maximă în depozitele clienților noștri și manipulează chiar și cele mai dure locuri de muncă.

Cu o capacitate de încărcare de 9 tone, seria EFG 6 stabilește noi standarde. Pentru clienții noștri aceasta înseamnă performanță maximă cu consum minim”, a decarat Christian Erlach, membru al Consiliului în departamentul de Marketing și Vânzări din cadrul Jungheinrich.

Noul EFG Series 6 va fi disponibil atât cu baterii de tip litiu-ion, cât și cu celebrele baterii tip plumb-acid. Datorită conceptului sofisticat de acționare cu două motoare asincrone de antrenare și a două motoare de ridicare sincrone noul stivuitor asigură putere de top cu un consum minim de energie.

VEZI ȘI: Renault Trucks îmbunătățește siguranța celorlalți participanți la trafic

De asemenea, stivuitorul va fi disponibil și pachetul greu denumite Drive & LiftPlus. 14 versiuni vor fi disponibile din nou serie de stivuitoare, acestea având capacități de transport cuprinse între 6 și 9 tone și capacități de ridicare de la 600 la 900 de milmetri.

Bateriile vor avea capacități de stocare de 1.240 Ah până la 1.582 Ah. Vor exista versiuni cu dimensiuni compacte astfel încât acestea să poată fi utilizată în spațiile înguste de la interiorul halelor.

Stivuitorul va integra și o serie de sisteme de asistență, cele mai importante fiind addedVIEW și zoneControl.

Prima dintre acestea include 4 camere video, iar operatorul va putea observa împrejurimile în care manevrează stivuitorul la 360 de grade. zoneControl intervine cu un semnal acustic pentru a avertiza operatorul cu privire la un potențial impact.

Follow #infotrucker