Jungheinrich nominalizat la toate categoriile IFOY 2015

Jungheinrich nominalizat la toate categoriile IFOY 2015

Stivuitoarele producatorului german Jungheinrich au fost nominalizate la toate categoriile IFOY (International Forklift Of The Year), echivalentul premiilor ITOY (International Truck Of The Year), IVOTY (International Van Of The Year) sau IBOTY (International Bus Of The Year), din segmentul vehiculelor comerciale.

Produsele Jungheinrich au fost nominalizate in 2015 la toate cele patru categorii ale premiilor anuale din industria echipamentelor pentru manipularea marfurilor.

Jungheinrich nominalizat la toate categoriile IFOY 2015

Dupa ce in 2013 respectiv 2014, compania Jungheinrich a fost premiata la categoria „Counter Balanced Trucks” la stivuitoare de 3.5 tone, nominalizare producatorul de stivuitoare din Hamburg la toate categoriile in 2015, nu face decat sa demonstreze, daca mai era nevoie, forta sa de inovare si inalta performanta in ceea ce priveste echipamentele de manipulare a marfurilor in depozit, precum si dezvoltarea de solutii complexe intralogistice.

Juriul IFOY a desemnat pentru acest an trei produse Jungheinrich: modelul electric EFG S30s la categoria „Counter Balance Truck up to 3.5 Tons, modelul diesel DFG 540s la categoria „Counter Balance Truck from 3.51 Tons” si modelul ECE 225 la categoria „Warehouse Trucks”.

In luna februarie, toate produsele nominalizate vor fi testate de juriul IFOY. In cadrul acestor teste se vor urmarii aspecte precum, inovatia, design-ul, tehnologia, ergonomia, manevrabilitatea si nu in ultimul rand, siguranta in exploatare, eficienta respectiv sustenabilitatea.

In Romania, stivuitoarele Jungheinrich sunt disponibile prin Wylze Logistik SRL.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.