LogisticaȘtiri

Jungheinrich va echipa noul centru de distribuţie IKEA din Rusia

Jungheinrich a câştigat licitaţia pentru proiectul de extindere al IKEA Rusia, acesta fiind cel mai mare proiect individual din istoria companiei Jungheinrich.

În prezent, în localitatea Esipovo din Rusia se construieşte un nou centru de distribuţie IKEA, amplasat la mai puţin de 50 kilometri nord-vest de Moscova. Grupul Jungheinrich, cu sediul în Hamburg, a fost desemnat antreprenor general pentru toate operaţiunile intralogistice şi integrator de sisteme pentru întregul proiect. Acest fapt subliniază competenţa companiei Jungheinrich ca furnizor internaţional de soluţii pentru sisteme integrate.

Soluţia companiei Jungheinrich constă într-un depozit cu hale înalte de tip siloz şi 15 culoare pentru stocarea paleţilor, cu un număr total de 210.000 de spaţii pentru paleţi. Măsurând 200 metri în lungime şi 130 metri pe lăţime, centrul de distribuţie IKEA are o înălţime de 45 metri. În urma finalizării din anul 2017, acesta va fi integrat în numeroasele unităţi de producţie conduse de filiala Ikea Industry.

Jungheinrich va echipa noul centru de distribuţie IKEA din Rusia

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button