Logistica

Jungheinrich va lansa două noi platforme hidraulice de ridicare

Jungheinrich va mai lansa în următoarele luni două platforme hidraulice de ridicare, ECE 225 HP și ECE 225 HP-LJ cu unitate de control.

Toate versiunile se bazeaza pe modelul ECE 225, ce a fost dezvoltat recent ca o varianta cu platforma, avand sistemului de actionare si control complet revizuit.

Jungheinrich va lansa două noi platforme hidraulice de ridicare

Modelele se caracterizeaza printr-o acceleratie si eficienta de deplasare crescuta, determinand un randament cu 10% mai mare, comparativ cu seria anterioara.

Versiunea standard a utilajelor este prevazuta cu o platforma nou patentata pe care se poate sta, prevazuta cu amortizor, ce a fost setata individual pentru fiecare masa a operatorului, determinand astfel o reducere semnificativa a vibratiilor.

Spatiul generos, chiar si pentru operatorii inalti, impreuna cu o gama variata de optiuni individuale reglabile de depozitare, completeaza caracteristicile utilajului.

Principala caracteristica a noilor utilaje insa o reprezinta gradul lor optim de adaptare la cerintele aplicatiilor specifice ale clientilor. „Prin introducerea primei versiuni a seriei ECE, stabilim inca o data standardele pentru aceasta clasa de vehicule”, a precizat Mau-Hansen.

Utilizatorii din acest segment de piata au variat foarte mult conceptele lor logistice, determinand astfel asteptari foarte mari in ceea ce priveste performanta, eficienta energetica, rezistenta si aspectele ergonomice.

Aceste noi plarforme hidraulice de ridicare ofera pietei vehicule ce sunt mult mai adaptate cerintelor specifice. Noile modele de utilaje de manipulare pe orizontala ECE 225 HP (platforma hidraulica de ridicare) si ECE 225 HP-LJ (platforma hidraulica de ridicare cu unitate de control) permit o manipulare usoara a sarcinilor chiar si la al doilea nivel al rackului.

Aceste utilaje de manupulare pot transporta sarcini de pana la 2.500 kg.

Ambele tipuri de utilaje sunt prevazute cu o platforma pe care se poate sta si sunt special proiectate pentru comisionari frecvente la al doilea nivel de rack.

Deoarece ECE 225 HP ridica doar platforma hidraulica de ridicare pe care se poate sta la al doilea nivel de rack – operatorul pur si simplu activeaza cu piciorul un buton de pe platforma, pastrandu-si mainile libere pentru comisionarea sarcinii – ECE 225 HP-LJ ii permite ridicarea platformei pe care se poate sta, dar si a unitatii de control la al doilea nivel al rack-ului.

O noua caracteristica a ambelor versiuni consta intr-un LED optional integrat pentru deplasare in timpul zilei, care, „mareste semnificativ factorul pasiv de siguranta, fiind in special util in zonele mai putin luminate ale depozitelor”.

Alte optiuni disponibile ale noilor versiuni ale modelului includ sistemele de asistenta de tipul Curve Control (sistemul de control al curbelor), ce reduc automat viteza in timpul virajelor, functie de sarcina, precum si trei programe diferite de asigurare a reglajului ideal al vehiculului pentru diverse tipuri de aplicatii.

Mai mult, toate versiunile vehiculului pot fi prevazute cu o serie de pachete optionale, precum Drive & Eco Plus, ce ofera o performanta imbunatatita, pentru acelasi nivel inalt de eficienta energetica.

Din aceeași categorie...

Back to top button