Magazin

Kamaz apelează la italieni pentru noua cabină

Este binecunoscut faptul că, italienii sunt artiști atunci când vine vorba de design și imbinarea liniilor și formelor.

Acest lucru îl știe și Kamaz, care, a prezentat în cadrul stand-ului său de la Comtrans Moscova o cabină care are toate ingredientele unui succes de piață având în vedere ca este proiectată de de Roberto Piatti, CEO al Torino Design

Având ca target segmentul de transport pe distanțe lungi și foarte lungi, la interior, cabina prezentată de Kamaz este bine echipată pentru a oferii tot confortul necesar unul șofer. Din aceasta nu lipsește un duș, o toaletă și o chiuvetă în spațiul de bucătărie. Toate acestea se regăsesc în cabină, sub forma de module retractabile. Patul este si el retractabil, fiind coborât electric din nișa creată în coperiș. Spectacolul continuă cu instrumentarul de bord multi configurabil, ce are inclusiv slot special în volan dedicat pentru smartphone și Head-Up display. Toate sunt completate de o stație meteo deasupra parbrizului, camere retrovizoare și monitoare care inlocuiesc oglinzile.

Kamaz apelează la italieni pentru noua cabină

Cabina este configurată doar cu scaun pentru șofer, pe locul scaunului din dreapta fiind montată o bandă de alergare pentru ca șoferul să se mențină în formă și un bar.

Poate că nu toate elementele, dar o mare parte din ele vor ajunge pe următoarea serie de camioane Kamaz.

Din aceeași categorie...

Back to top button