Karsan a livrat 227 de autobuze Menarinibus Citymood în Roma

Karsan a livrat 227 de autobuze Menarinibus Citymood în Roma

Producătorul turc de autobuze Karsan a livrat 227 de autobuze Menarinibus Citymood către Industria Italiana SpA în Roma.

Toate cele 227 de autobuze au fost produse la fabrica turcilor din Bursa și reprezintă parte a parteneriatului cu italienii. Conform rapoartelor, Karsan deține 28.6% din acțiunile companiei italiene.

Producătorul turc a livrat autobuzele Menarinibus Citymood în verisuni de 10 și 12 metri, echipate cu motoare diesel și CNG.

Okan Baș a declarat că, inclusiv cele 227 de vehicule livrate către municipalitatea Romei, Karsan a primit comenzi pentru Citymood în valoare de 90 de milioane de euro în 2019 și că vor produce mai mult de 500 de unități Citymood până la sfârșitul anului curent.

„Vehiculele noastre utilizate în prezent la Municipalitatea din Roma funcționează douăzeci de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii, cu performanțe de service de 99%. Acest lucru arată că oferim o valoare adăugată imensă municipalității în ceea ce privește profiturile”, a declarat Oakn Baș, CEO-ul Karsan.

VEZI ȘI: Noul autocar Scania al echipei naționale de schi fond a Suediei

Karsan oferă soluții de transport adaptate nevoilor de mobilitate ale epocii noastre în fabrica sa din Turcia și continuă exporturile globale, o mare parte dintre acestea fiind livrate în țări europene.

Autobuzele livrate către Municipalitatea din Roma au capacități de 84, respectiv 96 de pasageri, iar versiunile cu CNG propun economii consistente în ceea ce privește carburantul. Totodată, emisiile acestor versiuni sunt mult mai mici comparativ cu cele ale autobuzelor cu motoare diesel.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.