Kässbohrer a dezvoltat o versiune electro-hidraulică a semiremorcii Ecotrans

Kässbohrer a dezvoltat o versiune electro-hidraulică a semiremorcii Ecotrans
Producătorul de semiremorci Kässbohrer contribuie la transportul durabil al vehiculelor auto, dezvoltând o versiune electrico-hidraulică a semiremorcii Ecotrans din seria vehiculelor închise.

Sectorul de transport al vehiculelor se schimbă, iar electromobilitatea și transportul durabil al mărfurilor se află în centrul atenției, necesitând noi moduri de dezvoltate.

Kässbohrer a dezvoltat o versiune electro-hidraulică a semiremorcii Ecotrans

Cu o bogată experiență în ceea ce privește dezvoltarea de produse gata să transporte alte vehicule, Kässbohrer consideră această provocare o oportunitate.

De curând, producătorul Kässbohrer a prezentat o versiune electro-hidraulică a semiremorcii Ecotrans, un produs gata să deservească mai multe tipuri de activități în timp ce rularea se produce cu emisii zero.

Kässbohrer a demarat deja testele, iar o serie de semiremorci se află în plin proces de utilizare în cadrul flotelor unor clienți europeni.

Kässbohrer spune că bateriile AGM ale semiremorcii pot fi încărcate în timpul mersului prin intermediul unui cablu de încărcare conectat la capul tractor. Astfel, emisiile de CO2 sunt zero în timpul proceselor de încărcare și descărcare, iar zgomotul este mult redus, deoarece motorul capului tractor nu trebuie să fie pornit.

De asemenea, bateriile AGM oferă o capacitate suficientă pentru încărcări și descărcări rapide fără alte surse externe de putere.

VEZI ȘI: Eduard Nikolaev și echipa Kamaz Master se apropie de un nou succes în Raliul Dakar

Astfel, semiremorca Ecotrans nu doar că aduce un plus în dreptul reducerii cantității de CO2, dar generează costuri mai mici de operare. Din acest motiv, aceasta a adunat o serie de comenzi.

Versiunea electrico-hidraulică a semiremorcii Ecotrans poate fi folosită pentru transportarea în siguranță a vehiculelor extrem de scumpe, a prototipurilor de o valoare mare sau a mașinilor de expoziție.

 

Follow #infotrucker