LogisticaȘtiriTrailer

Kässbohrer a inceput livrarea de semiremorci mega catre olandezii de la A2B-online

Kässbohrer, unul din cei mai cunoscuti producatori de trailere din Europa, a inceput livrarea celor 40 de prelate mega, model K.SCS M, catre compania olandeza de transport A2B-online, specializata in transportul integral, partial, tip grupaj si paletizat din si spre Marea Britanie, Benelux si Germania.

Unicul punct de vanzare a serviciilor companiei este portalul web, prin care multe dintre operatiuni au fost automatizate, permitand companiei sa pastreze cheltuielile cat mai scazut posibil si sa se concentreze mai mult pe livrarea de marfuri la timp la cel mai scazut cost de transport.

Kässbohrer a inceput livrarea de semiremorci mega catre olandezii de la A2B-online

A2B-online a ales Kässbohrer K.SCS M Mega cu prelata laterala glisanta datorita robustetii proverbiale a sasiului sau, ceea ce-i ofera o mai mare eficienta in timpul operatiunilor de transport cu feribotul, in timp ce designul unic al sectiunii pivotului de directie asigură mai putin daune in timpul cuplarii vehiculului. Flexibilitatea in asigurarea incarcaturii cu sistemul K-Fix reprezinta un alt avantaj, pe care compania A2B-line l-a luat în considerare atunci cand a ales Kässbohrer Mega cu prelata laterala glisanta.

K-Fix este sistemul multipunct de asigurare a incarcaturii dezvoltat de Kässbohrer, ce permite fixarea sarcinilor de la 236 de puncte diferite, fiecare punct de ancorare avand 2.5 tone capacitate de fixare.

Modelul Kässbohrer K.SCS Mega cu prelata laterala glisanta a fost proiectat pentru a satisface exact la timp provocarilor actuale de transport. Pentru a optimiza operatiunile de incarcare si descarcare, K.SCS M a fost echipa cu sistem de fixare multipunct a sarcinii, K-Fix. Datorita sasiului sau robust, modelul K.SCS M este potrivit oricarui tip de suprafata rutiera. De asemenea, sunt disponibile mai multe tipuri de configuratii intermodale pentru o gestiune eficienta si eco-constienta a flotei.

Din aceeași categorie...

Back to top button