Trailer

Kässbohrer introduce patru noi modele pentru sectorul de construcții

Kässbohrer a lansat recent patru noi modele pentru sectorul de construcții. Producătorul oferă în prezent cea mai largă gamă pentru construcții, cu semiremorci siloz, cisterne, platforme și platforme joase.

Primul model nou lansat este K.TAN P 1+2, o platformă remorcabilă pentru construcții. Noua serie K.TAN de la Kässbohrer este proiectată pentru clienții care activează în principal în sectorul forestier și de construcții și au nevoie de o remorcă completă. Noul model este mai ușor (începând de la 5.500 kg), fără a compromite fiabilitatea și robustețea. Astfel, crește sarcina utilă și scade consumul în timpul călătoriilor la gol.

Kässbohrer introduce patru noi modele pentru sectorul de construcții

K.TAN P 1+2 oferă capabilități flexibile și multifuncționale de transport. Modelul dispune de numeroase inele de arimare, 2 x 2 rânduri de buzunare pentru stâlpi verticali și buzunare pentru stâlpi pe laterale.

K.SPA MR 3 este o semiremorcă cu platformă joasă și nișe pentru roți. Modelul cu 3 axe oferă un transport sigur încărcăturilor lungi și mai grele, datorită șasiului robust fabricat din oțel S700MC, dar care are o greutate proprie de 10.000 kg. Cu o nișă cu înălțime de  620 mm, K.SPA MR 3 permite și transportul sarcinilor mai înalte, până la 3.380 mm. Flexibilitatea operațională este îmbunătățită datorită șasiului extensibil până la 6.900 mm și a platformei glisante.

Vehiculul dispune de diferite puncte de fixare a încărcăturii și inele de arimare de 5 și 10 tone, 4 x 2 rânduri de buzunare pentru stâlpi verticali și buzunare pentru stâlpi pe laterale. Opțional pot fi adăugate axe liftabile sau rampe tip gât de lebădă în față și spate. K.SPA MR 3 are de asemenea o certificare de rzistență la 22,5 tone pe panoul frontal.

VEZI ȘI: Kässbohrer K.SSL 2 intră în flota companiei germane Rüdebusch

Semiremorca cu 4 axe K.SLA R 4 este cea mai bună alegere pentru transportul utilajelor de construcții, datorită platformei joase extensibile. Șasiul robust este fabricat din oțel S700MC, având o greutate proprie de 13.250 kg. Disponibilă în standard cu nișe pentru roți, K.SLA R 4 poate fi echipat cu diferite inele de arimare de 5 și 10 tone, 3 x 2 rânduri de buzunare pentru stâlpi verticali și buzunare pentru stâlpi pe laterale.

K.SLH 4 este o semiremorcă extensibilă, cu platformă joasă cu 4 axe și direcție hidraulică, oferind o manevrabilitate înaltă chiar și pe cele mai înguste curbe. Modelul oferă un transport flexibil și sigur pentru încărcături grele datorită extensiei de până la 6.200 mm, a șasiului puternic și plat, cu o înălțime a platformei foarte mică, de 875 mm.

În ciuda șasiului robust și puternic, sarcina utilă este mare, datorită greutății proprii de 13.000 kg. K.SLH 4 poate fi echipat cu mai multe opțiuni pentru minimizarea costurilor de întreținere, precum o unitate centrală de lubrefiere care acționează periodic în puncte determinate și manometre care arată încărcarea suspensiei.

Din aceeași categorie...

Back to top button