Trailer

Kässbohrer K.SKA A, basculantă din aluminiu pentru produse agricole

Producătorul de remorci Kässbohrer a lansat modelul K.SKA A , o basculantă de aluminiu pentru transport de produse agricole.

Kässbohrer K.SKA A este adecvată pentru transportul unei game largi de produse agricole: soia, porumb, rapiță, sfeclă de zahăr sau cereale. Ea poate transporta și deșeuri biologice, mărfuri paletizate, deșeuri ambalate și fertilizatori. Modelul este disponibil în versiuni de 40, 45 și 50 de metri cubi.

Kässbohrer K.SKA A, basculantă din aluminiu pentru produse agricole

Semiremorca este proiectată ingenios, cu specificații care ușurează folosirea și economisesc timp, precum noua bară de protecție ușoară, platforma de mers și canalul pentru scurgerea cerealelor. Seria K. SKA A se bazează pe șasiul de oțel S700MC, o podea hibridă și suprastructură modulară din aluminiu, rezistentă la uzură și la impact.

VEZI ȘI: Kässbohrer și Move Intermodal au eficientizat transportul bobinelor de oțel

Șasiul S700MC este ușor și robust, datorită îmbinărilor sudate. El oferă o sarcină utilă mai mare, consumuri mai mici, dar și costuri reduse de întreținere. Centrul de greutate scăzut și destribuția optimă a încărcăturii se păstrează și în cele mai grele condiții off-road.

Podeaua hibridă are o grosime de 8 mm în spate (pentru rezistență la impact și durabilitate) și 6 mm în față (pentru reducerea greutății).

K.SKA A dispune și de inele de ancorare pe podea pentru transportarea în siguranță a paleților.

Din aceeași categorie...

Back to top button