Top NewsTrailer

K.SKS B, noua semiremorcă basculabilă cu trei axe și greutate redusă de la Kässbohrer

Producătorul german de remorci Kässbohrer a lansat modelul K.SKS B, o semiremorcă basculabilă cu trei axe și greutate redusă.

Kässbohrer continuă să răspundă nevoilor clienților săi prin îmbunătățirea produselor actuale și lansarea unora noi. Recent, producătorul german a introdus în gamă o nouă semiremorcă basculabilă cu 3 axe, mai ușoară, destinată transportului în construcții, denumită K.SKS B.

K.SKS B, noua semiremorcă basculabilă cu trei axe și greutate redusă de la Kässbohrer

Grație șasiul său ingenios proiectat și a structurii superioare cu cea mai mare rezistență, Kässbohrer K.SKS B, cel mai nou membru al gamei pentru construcții – care cuprinde silozuri, cisterne, basculante, platforme și trailere cu platformă joasă – este sinonim cu fiabilitatea și robustețea în cele mai dificile condiții de încărcare și de drum.

În deplină conformitate cu reglementările din toate țările europene, semiremorca basculantă K.SKS B este perfect proiectată pentru transportul în construcții, cum ar fi piatră, asfalt și pământ. Cu o greutate proprie de 6.155 kg și un volum de 27 de metri cubi, K.SKS B este mai ușoară cu aprox. 500 kg față de modelul K.SKS BS, asigurând o eficiență operațională crescută în timpul transportului.

Șasiul este fabricat din oțel S700 MC de înaltă calitate și înaltă rezistență, în conformitate cu standardele ISO 1726-2 și ISO 1726. Acesta este alcătuit din două grinzi longitudinale sudate în formă de „I” cu grinzi transversale la distanțele necesare. Vopsit cataforetic (KTL), acesta oferă o rezistență și protecție anticorozivă pe toată durata de viață economică a semiremorcii.

Greutate totală de 39.000 kg

Cu o capacitate de încărcare de 12.000 kg pe cuplă și 27.000 kg pe axe (9.000 kg pe fiecare axă), plus un design unic al structurii superioare, K.SKS oferă performanțe maxime de tracțiune pe șosea și o distribuție ideală a încărcăturii pentru siguranța rutieră.

K.SKS B are suspensie pneumatică BPW AL II HD și sistem de frânare este electropneumatic cu două circuite, marca WABCO, care include sistemul ABS și cel de control al înclinării (RSS), în conformitate cu Regulamentul UN ECE R13.

VEZI ȘI: Sono Motors și Chereau vor produce un prototip de semiremorcă frigorifică cu panouri solare

Prin noua formă „U” a benei din oțel Hardox450 și TUF500, care oferă o rezistență maximă la abraziune și impact, K.SKS B previne reziduurile de material și asigură descărcarea rapidă a materialelor. Semiremorca vine cu cilindrul hidraulic Hyva cu 5 trepte, care are o capacitate de ridicare de 250 bari, ceea ce permite o descărcare eficientă din punct de vedere operațional.

K.SKS B poate fi cuplată la autotractoare 4×2, 6×2 și 6×4. În România, semiremorca basculabilă cu trei axe K.SKS B poate fi deja comandată, primele unități urmând să iasă de pe linia de producție în această lună.

Din aceeași categorie...

Back to top button