ȘtiriTrailer

Kässbohrer K.SSL 2 intră în flota companiei germane Rüdebusch

Compania germană de transport Rüdebusch și-a extins flota de vehicule cu un trailer cu platformă joasă Kässbohrer K.SSL 2 cu două axe.

Rüdebusch, una din cele mai mari companii de transport vrac din nordul Germaniei, a achiziționat de curând un trailer cu platformă joasă Kässbohrer K.SSL 2 cu două axe.

Kässbohrer K.SSL 2 intră în flota companiei germane Rüdebusch

Modelul K.SSL 2 cu două axe are cea mai mică înălțime de încărcare, garda la sol fiind de doar 100 mm. Acest lucru, în combinație cu lungimea platformei de 6.810 mm, care se poate extinde cu încă 5.550 mm, și o capacitate a cuiului de până la 24 de tone, permite transportul mărfurilor înalte și grele.

Pentru o manevrabilitate maximă în cele mai dificile condiții rutiere, trailerul K.SSL 2 este echipat cu axe hidraulice cu capacitate de 12 tone fiecare cu un unghi de virare de 42 de grade.

De asemenea, trailerul vine cu gât de lebădă detașabil, care scurtează timpul necesar pentru încărcarea utilajelor pentru construcții, sporind în același timp siguranța operațională grație posibilității de încărcare frontală.

VEZI ȘI: DKV conectează noi stații LNG și CNG din Franța și Germania

Rüdebusch a echipat tralerul opțional cu unitate centrală de lubrifiere pentru a reduce cerințele de întreținere și rampe de încărcare frontale complet metalice pentru a scurta operațiunile de încărcare și descărcare și a prelungi durata de viață a vehiculului.

Înființată în 1978, compania Rüdebusch are aproximativ 700 de angajați, șapte puncte de lucru și operează o flotă de 630 de vehicule moderne.

Din aceeași categorie...

Back to top button