Trailer

Kässbohrer și Ewals testează o combinație Super Eco Combi în Olanda

Kässbohrer continuă să dezvolte vehicule de mare capacitate: împreună cu partenerul de lungă durată Ewals a dezvoltat o combinație SEC (Super Eco Combi), de 32 de metri lungime.

De la începutul anului trecut, SEC a participat la numeroase teste, fiind condusă inclusiv de Ministrul Infrastructurii din Olanda. Un alt eveniment de testare a avut loc la 29 noiembrie, la care au participat reprezentanți ai RDW, Autorității Portului Rotterdam, Ministerului Infrastructurii și ai asociației de transport și logistică TLN.

Kässbohrer și Ewals testează o combinație Super Eco Combi în Olanda

Combinația de 32 de metri lungime este formată dintr-un cap tractor DAF XG și două semiremorci Kässbohrer Huckepack Mega Curtainsider K.SCS M. În timpul fazei de dezvoltare, unghiul de bracaj a fost optimizat prin folosirea unui ampatament dinamic de 14.980 mm.

Modelul Kässbohrer 32 m Super Eco Combi oferă cea mai bună eficiență, grație capacității de transport mari, a suprastructurii Mega și a compatibilității cu transportul intermodal.

VEZI ȘI: DSV și TIP trailer lansează un program de recondiționare a remorcilor

Pentru transport intermodal, celel două semiremorci cu prelată Huckepack pot fi încărcate sigur pe trenuri, individual sau conectate cu proțapul, datorită șasiului robust fabricat din oțel S460 MC și a suporturilor de încărcare.

În plus, semiremorcile Kässbohrer K.SCS M Mega Curtainsider au o înălțime de cuplare de doar 90 cm și o înălțime internă de 2,95 metri. În acest fel, combinația permite transportul de bunuri cu volum mare cu emisii de CO2 reduse cu 40%.

Din aceeași categorie...

Back to top button