Kässbohrer și Move Intermodal au eficientizat transportul bobinelor de oțel

Kässbohrer și Move Intermodal au eficientizat transportul bobinelor de oțel
Kässbohrer și Move Intermodal au căutat soluții pentru a eficientiza transportul bobinelor de oțel, ceea ce a dus la dezvoltarea unei modul interschimbabil de 45 de picioare, K. SWAU CC.

Sistemul K. SWAU CC a fost dezvoltat și construit de Kässbohrer pentru a îndeplini cerințele operaționale ale Move Intermodal, dar și obiectivele de sustenabilitate a industriei. Acest modul interschimbabil deschide calea pentru un transport mai eficient al bobinelor de oțel.

Kässbohrer și Move Intermodal au eficientizat transportul bobinelor de oțel

Prin intermediul unei rețele extinse de parteneri, Move Intermodal este de peste 30 de ani unul din liderii în ceea ce privește soluțiile logistice intermodale, compania fiind recunoscută pentru serviciile excelente și soluțiile eficiente din punct de vedere al costurilor.

Move Intermodal se concentrează pe transportul intermodal care are un impact redus asupra mediului și care duce și la o scădere a consumului de energie.

În mod normal, bobinele de oțel erau încărcate în module interschimbabile de 7.6 metri (25 de picioare). Acestea însă provocau pierderi pentru că nu dispuneau de un spațiu interior adecvat, atât pe înălțime, cât și pe lungime.

Kässbohrer și Move Intermodal au eficientizat transportul bobinelor de oțel

La solictarea Move Intermodal, Kässbohrer a venit cu o soluție de transport mai eficientă și mai robustă bobinelelor de oțel. Astfel a fost dezvoltat modulul interschimbabil ultra-ușor cu o lungime de 13.7 metri (45 de picioare) K. SWAU CC. Move Intermodal a achiziționat 100 de astfel de module pentru transportul bobinelor de oțel.

VEZI ȘI: 16 asociații de transport rutier cer adoptarea urgentă a Pachetului de Mobilitate

Cu ajutorul noilor soluții dezvoltate se pot transforma bobinele grele de oțel fără utilizarea unor stâlpi, ceea ce permite o operare simplă și duce la o economie considerabilă de timp.

K.SWAU CC are o masă proprie de 4.500 kg și se remarcă prin robustețea construcției ceea ce contribuie la eficiența operațională. Cu această nouă gamă de produse, Kässbohrer oferă soluții complete pentru transportul intermodal.

Kässbohrer și Move Intermodal au eficientizat transportul bobinelor de oțel

K.SWAU CC se remarcă și prin numeroasele dotări de siguranță. Echipat cu 6×2 buzunare de stâlpi și inele de ancorare heavy-duty pentru fixarea bobinelor de oțel, K.SWAU CC oferă o siguranță și versatilitate mult mai mare în timpul operațiunilor de transport.

Conform standardelor EN 12642 Code XL – VDI 2700, modulele interschimbabile de la Kässbohrer au în total 98 de puncte diferite de ancorare, fiecare cu o capacitate de până la 2.5 tone, și 16 x 2 inele de fixare detașabile pe lateral. De asemenea, K.SWAU CC este singurul modul cu o capacitate de încărcare a axei stivuitorului de 7.2 tone.K.SWAU CC are o capacitatea totală de încărcare de 34 de europaleți.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.