GreenZoneTop News

Kivits Drunen reîncărca bateriile noului camion electric cu un încărcător rapid Shell

Kivits Drunen și-a instalat un încărcător rapid Shell pentru reîncărcarea cu energie a bateriilor noului său camion electric.

Furnizorul de servicii logistice Kivits Drunen specializat în transportul de produse sensibile la temperatură, cum ar fi fructe și legume, ține la misiunea de a realiza logistica într-un mod durabil. Astfel, recent, compania a implementat în flota sa un Volvo FH Electric 4×2. Acesta are șase module de baterii cu o capacitate totală de 540 kWh și o putere de 666 CP.

Kivits Drunen reîncărca bateriile noului camion electric cu un încărcător rapid Shell

Și, pentru a-l putea utiliza în condiții optime, compania și-a instalat la depozit un încărcător rapid de la Shell Recharge. În acest fel, bateriile noului camion electric vor putea fi reîncărcate cu energie direct în rampă, în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare a mărfurilor. Camionul se poate încărca cu până la 250 Kw (DC), astfel încât bateriile camionului sunt încărcate complet în 2,5 ore.

VEZI ȘI: ABB dezvoltă o soluție de încărcare pentru camioane electrice într-un proiect european

Kivits Drunen și-a instalat un încărcător rapid Shell pentru camionul său electric

Noul camion electric, încărcătorul rapid Shell și panourile solare vor contribui la creșterea sustenabilității transportului greu al companiei.

Potrivit Shell, pentru ca transportul greu să devină mai sustenabil, va fi nevoie de un mix de soluții propulsii alternative (biodiesel, biogaz, electric cu baterii și hidrogen) în următorii ani. În acest caz, se așteaptă ca ultimele două să domine pe termen lung.

Din aceeași categorie...

Back to top button