Kögel a anunțat o nouă structură de reprezentare în România

Kögel a anunțat o nouă structură de reprezentare în România
Kögel a anunțat o nouă structură de reprezentare în România începând cu ianuarie 2019, formată din Luigi Meclea și Marius Popescu.

Conform producătorului de semiremorci cei doi vor asigura un nivel de asistență mai bun, mai rapid și mai complex pe piața locală. De asemenea, odată cu noua structură de vânzări din România, Kögel își va dezvolta noua structură regională a grupului în Europa de Est.

Kögel a anunțat o nouă structură de reprezentare în România

Atât Luigi Meclea, responsabil cu dezvoltarea strategică a Kögel în România, cât și Marius Popescu sunt foarte familiarizați cu industria și piața transportului rutier din România.

O componenta esențială a activității lui Luigi Miclea în cadrul Kögel este stabilirea și cresterea vânzărilor de semiremorci pe piața românească, precum si promovarea serviciilor Kögel precum finanțarea, cumpărarea în rate, leasing, full service sau telematica vehiculelor.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor de vehicule utilitare și piese de schimb, Marius Popescu va gestiona clienții majori de pe piața locală.

Meclea este direct subordonat managerului general al Kögel, Massimo Dodoni.

Bineînțeles, cei doi vor colabora în România cu Hochstaffl, importator general și partener de lungă durată al Kögel, oferind asistență în ce privește portofoliul de produse Kögel pentru transport și construcții.

VEZI ȘI: Află mai multe despre cele mai noi soluții de la Krone

“După zicala «Cu voință de oțel, totdeauna ajungi la țel!» ne vom duce la bun sfârșit obiectivele ca o echipă”, spune Marius Popescu, Key Account Manager la Kögel România.

Întrebare este cum vor atinge obiectivele propuse, având în vedere că Kögelrefuză de ani buni să investească într-o piață cu potențial, bazându-se exclusiv pe resursele limitate ale unui importator?

Deși este o marcă de prestigiu, Kögelnu este și, probabil, nu va fi niciodată un jucător important pe piața din România, tocmai din motivul menționat mai sus.

Așadar, de ce ar alege un transportator național marca Kögel?

Follow #infotrucker