Trailer

Kögel a introdus un nou modul telematic cu detecție automată a anvelopelor

La finalul anului trecut, Kögel a prezentat în premieră noul său modul telematic cu detecție automată a anvelopelor.

Începând cu al doilea trimestru din 2018, clienții vor putea alege între două sisteme telematice pe remocile Kögel, unul propriu și altul dezvoltat în colaborare cu LDL cu detecție automată a anvelopelor.

Kögel a introdus un nou modul telematic cu detecție automată a anvelopelor

Evident, ambele module sunt special concepute pentru a funcționa cu sistemele de pe remorcile Kögel, oferind acces în timp real prin intermediul unui portal web la date despre remorcă (EBS, urmărire, temperatură, presiune în anvelope).

Noul sistem telematic detectează automat senzorii de presiune în anvelope și poziția pe remorcă, fapt ce permite utilizarea oricărui atelier pentru a schimba anvelopele, deoarece procesul costisitor de predare al senzorilor de presiune și reprogramarea acestora cu ajutorul terminalelor speciale aparțin trecutului.

În termeni de cost, acest lucru înseamnă o reducere dramatică a timpului pierdut de client în cadrul atelierului. În mod natural, sistemul îmbunătățește, de asemenea, timpul de reacție în cazul unei pierderi de presiune și reduce riscul apariției unor defecțiuni sau accidente.

VEZI ȘI: Hankook SmartWork disponibile din fabrică pentru gama Scania XT

În combinație cu modulatorul EBS și un dispozitiv de răcire, noul modul de telematică pentru remorci Kögel cu detecție automată a anvelopelor furnizează, de asemenea, date importante privind starea de funcționare a remorcii.

Portalul web Kögel Telematics poate fi utilizat pentru a evalua aceste date după cum este necesar.

De asemenea, este posibilă definirea unui perimetru virtual dintr-o anumită arie geografică (geofancing) în portalul web și setarea alarmei care apoi notifică expeditorul, atelierul de reparații sau managerului de flotă, fie prin text, fie prin e-mail, despre abaterile definite în parametrii setați.

Aplicația Kögel Telematics, portalul web Kögel sau sistemul de management al flotei pot fi utilizate de companiile de transport pentru a accesa mai multe date în timp real, în plus față de datele standard PosControl, cum ar fi locațiile, timpul de conducere și progresul.

EBSControl oferă informații de la sistemul electronic de frânare (EBS) privind elementele precum răspunsul la frânare, kilometrajul, viteza, sarcina pe axă, presiunea în panvelope și uzura sistemului de frânare.

TrailerControl afișează starea curentă a cuplajului, starea ușilor (închise/deschise), starea bateriei, precum și dacă motorul camionului este pornit sau oprit.

TempControl ajută la monitorizarea și controlul temperaturii în interiorul remorcilor frigorifice monitorizând continuu lanțului de răcire, oferind totodată informații despre ciclurile de operare și de service.

Kögel Telematics este disponibil pentru toate vehiculele din portofoliul de produse Kögel. În funcție de tipul de remorcă, există diferite opțiuni pentru transferul de date, echipament hardware opțional și stabilirea prețurilor.

Kögel Telematics este, desigur, disponibil și retrofit. Acest lucru permite operatorilor să-și modernizeze remorcile care fac deja parte din flota lor cu ajutorul telematicii Kögel.

Din aceeași categorie...

Back to top button