Kögel a lansat la IAA 2018 noua semiremorca frigo Cool PurFerro

Kogel a lansat la IAA 2018 semiremorca frigo Cool PurFerro
Salonul desfășurat anul acesta la Hanovra a adus în fața publicului implicat direct în serviciile de transport o gamă generoasă de accesorii.

Spre exemplu, Kögel a lansat noua generație de semiremorcă frigo Cool PurFerro. Producătorul german se laudă că acesta respectă toate normele de siguranță pentru transportarea alimentelor înghețate și proaspete la nivel internațional, cât și a farmaceuticelor.

Kögel a lansat la IAA 2018 noua semiremorca frigo Cool PurFerro

Podeaua noii semiremorci frigo este fabricată din aluminiu, iar materialele folosite pentru izolare reduc zgomotele produse în momentul încărcării sau descărcării. Astfel, Cool PurFerro va putea fi folosit chiar și în afara orelor impuse întrucât respectă norme stricte de zgomot.

De asemenea, noua podea poate fi curățată mult mai ușor, fără a afecta igiena impusă de norme. Umezeală nu pătrune în structura acesteia, iar astfel timpul pentru verificări și costurile de operare vor veni cu plusuri pentru cei care le dețin.

Plafonul are o grosime de 85 de mm, pereții laterale vin cu o grosime care variază de la 45 la 60 de mm, iar podeaua are o grosime de 125 de mm.

În aceste condiții, transferul termic se realizează într-un mod optim fără să afecteze bunurile transportate, în timp ce energia consumată pentru răcire scade.

VEZI ȘI: Camioanele electrice DAF prezentate în cadrul IAA 2018

Mai mult, reprezentanții Kögel spun că posibilitățile de personalizare sunt multiple și se adresează tuturor celor care operează în sectorul frigo.

Sistemul de telemetrie este unul modern și oferă toate informațiile de care șoferul are nevoie: poziția reală, date EBS, poziția ușilor, temperatura și informații, etc.

În România, gama de semiremorci Kögel este comercializată de Hochstaffl, sediul la Timișoara.

Follow #infotrucker