Kögel Cargo, Kögel Box și axele KTA prezentate la Solutrans 2019

Kögel Cargo, Kögel Box și axele KTA prezentate la Solutrans 2019

Kögel Cargo, Kögel Box și axele KTA ce echipează semiremorcile producătorului german Kögel vor fi expuse în noiembrie la Lyon în cadrul Solutrans 2019.

Sub motto-ul „Innovations made for you! – Kögel NOVUM: Light & Strong”, Kögel va gama de semiremorci pentru transport general și construcții.

În cadrul târgului de la Lyon, germanii vor expune Kögel Cargo din generația NOVUM, semiremorca Kögel Box pentru transport de marfă uscată și axele KTA. Un alt element esențial prezentat la târg este gama extinsă de servicii pentru semiremorci cum ar fi telematica, finanțarea, piesele de schimb și depanarea.

Piesa centrală a standului va fi best-seller-ul Kögel Cargo din generația NOVUM, adecvat pentru utilizarea flexibilă în domeniul transportului de marfă în Europa.

Kögel Cargo este prevăzut cu un cadru exterior optimizat și o caroserie îmbunătățită ce caracterizează generația NOVUM, caracteristici care fac semiremorca să fie nu doar robustă, ci și usor de utilizat în operațiuni zilnice.

În plus, modelul Kögel Cargo din generația NOVUM este prevăzut cu dotări standard extensive și un grad foarte înalt de personalizare. Astfel, acesta poate fi adaptat cu ușurință la cerințele specifice ale pieței și ale firmelor de transport. Cu o masă proprie redusă ce pornește de la 5.920 kilograme în versiunea de bază, acest model este deosebit de economic pe șosea.

VEZI ȘI: Autobuzul 100% electric eCitaro va fi prezentat în premieră în București, Iași și Cluj-Napoca

Modelul Cargo expus la Solutrans 2019 va fi prevăzut de asemenea cu diverse dotări personalizate. Acestea includ, de exemplu, întăritura din interiorul peretelui frontal cu o tablă de oțel cu grosimea de 2 milimetri și înălțimea de 1.250 milimetri.

Kögel Cargo, Kögel Box și axele KTA prezentate la Solutrans 2019

Modelul Cargo de la Kögel este echipat cu opritorul EasyFix de la Kögel pentru o asigurare rapidă și simplă a acoperișului culisant atunci când este deschis. Mai mult, acesta menține acoperișul sigur pe poziții, ci permite ca acesta să fie închis cu ușurință după finalizarea procesului de încărcare fără nevoia de a fi deblocat din nou.

Sistemul sporește eficiența și siguranța în timpul încărcării și descărcării. În plus, modelul Kögel Cargo este prevăzut și cu o serie de scânduri de suport textile Kögel FastFix.

Cu o masă de doar 495 grame și dispozitivul de închidere tensionat consacrat, chingile textile de prindere Kögel FastFix pot fi prinse și desprinse foarte rapid și simplu de stâlpi.

Chingile textile de prindere FastFix sunt fabricate dintr-un material de curea flexibil, ceea ce înseamnă că pot fi depozitate cu ușurință în orice cutie de scule iar riscul de avariere scade semnificativ.

Alte dotări individuale includ un sistem de ridicare pentru osii, lămpile spate în regim multi-cameră Kögel LUXIMA, un perete lateral de încărcare, podeaua din lemn Omega, un extinctor și multe altele.

Kögel Box – PurFerro quality
Această semiremorcă izolată pentru marfă uscată, prevăzută cu pereți cu grosimea de 30 milimetri și plafon izolant cu grosimea de 40 milimetri din producție proprie oferă o protecție perfectă pentru mărfurile termosensibile.

Podeaua perforată cu grosimea de 30 milimetri este prevăzută pentru sarcini pe osia stivuitorului de 7.200 kilograme și este echipată în varianta standard cu o foaie structurală din oțel cu lungimea de 720 milimetri montată în partea din spate.

Cutia-container pentru încărcătura uscată garantează o calitate maximă a transportului și protecție împotriva intemperiilor și furturilor. Numeroasele posibilități de dotare permit un grad înalt de personalizare a vehiculului conform cerințelor clientului.

Kögel Cargo, Kögel Box și axele KTA prezentate la Solutrans 2019

Modelul expus la Solutrans 2019 este dotat cu șine de ghidare și 23 bare de încărcare – fiecare cu o forță portantă de 1.000 kilograme. Acesta permite transportul pentru încărcătură supraetajată.

Aceasta permite un sistem variabil pentru încărcătura supraetajată cu până la 33 europaleți, cu o masă maximă de câte 670 kilograme pe palet.

În plus, în locul ușilor de pe peretele posterior, exponatul de la târg va fi echipat cu o poartă rulantă mecanică care economisește spațiu și care permite manipularea rapidă a încărcăturii generale. Alte dotări personalizate includ două cutii de scule încăpătoare, un suport de lămpi din oțel, un extinctor și multe altele.

Axele KTA de la Kögel
Kögel va prezenta în cadrul Solutrans 2019 și axele KTA, care echipează standard multe dintre variantele modelelor Kögel Cargo, Kögel Light, Kögel Cool, Kögel Box și diverse tipuri de șasiu.

Conform Kögel, axele au mentenanță redusă și aduc îmbunătățiri nivelului de performanță pentru semiremorcile producătorului german.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.