ȘtiriTrailer

Kögel își consolidează prezența pe piața de transport din Franța

Producătorul german de remorci Kögel își consolidează prezența pe piața de transport din Franța, prin asociaerea cu Tred Union.

Asociația franceză pentru transporturi, Tred Union, a ales Kögel drept partener de încredere. Aceasta înseamnă acces exclusiv la o gamă largă de produse Kögel pentru membrii Tred Union, respectiv la o rețea puternică de servicii individualizate.

Kögel își consolidează prezența pe piața de transport din Franța

Prin această alianță nou înființată, Kögel transmite un semnal puternic pe piața de transport din Franța, una extrem de competitivă, mai ales pe segmentul remorcilor frigorifice și intermodale.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull a prezentat noua generație de remorci Eco Generation

Modelele Kögel din generația NOVUM combină cel mai înalt nivel de calitate cu o rentabilitate maximă și o atenție pentru procese logistice durabile. În special modelul Kögel Cargo NOVUM, care este un vehicul stabil și durabil, disponibil în diferite variante de cadru și caroserie, precum Kögel Cargo Coil, Rail și Coil Rail.

Cu 13.000 de vehicule și 150 de membri, Tred Union este una dintre asociațiile de top ale transportatorilor francezi, activitatea principală fiind concentrează pe patru domenii: transport de mărfuri paletizate în camion complet și grupaj, expediție de paleți, logistică și transporturi speciale, precum și transportul la temperatură controlată.

Soluții individualizate pentru fiecare client
Conform principiului de bază al companiei – „Economy meets Ecology – Because we care”, Kögel oferă clienților cel mai mare nivel de individualizare, nu doar în ceea ce privește vehiculul, ci și în materie de soluții de finanțare și leasing, care pot fi adaptate în mod ideal la cerințele specifice ale clientului.

Pe lângă aceste soluții, Kögel și Tred Union oferă asistență flexibilă și rapidă pentru fiecare proiect al clienților, pentru a facilita cel mai mare nivel de rentabilitate posibil.

Din aceeași categorie...

Back to top button