Trailer

Kögel Mega Light Plus, semiremorcă mega ce cântărește doar 5.400 kg

Kögel a lansat semiremorca Mega Light Plus, ce combină volumul mare de marfă cu o sarcină utilă maximă, datorită greutății proprii de doar 5.400 kg.

Kögel Mega Light Plus acoperă o gamă largă de aplicații, datorită combinației dintre volumul și greutatea optimizate, dar și a echipamentelor opționale disponibile. În versiunea de bază, modelul are doar 5.400 kg, cu aproximativ 700 kg mai puțin decât o semiremorcă mega standard.

Kögel Mega Light Plus, semiremorcă mega ce cântărește doar 5.400 kg

Reducerea greutății este obținută prin folosirea unui șasiu de oțel cu construcție ușoară, dar și a unor echipamente speciale: jante de aluminiu, anvelope ușoare sau rezervoare de aer din aluminiu.

VEZI ȘI: Kögel Telematics furnizează date către toate portalurile telematice uzuale

În ciuda materialelor ușoare, Kögel promite că noul model este puternic și durabil. Oțelul de înaltă calitate și grinzile transversale distribuie în mod egal greutatea încărcăturii pe întreaga suprafață a platformei de încărcare. În plus, semiremorca are același profil al cadrului exterior și îmbunătățirile suprastructurii caracteristice noii generații de remorci NOVUM.

La modelul de bază, peretele frontal și ușile din spate sunt fabricate din aluminiu. Până la trei paleți de tip cușcă pot fi stivuiți unul peste altul, datorită înălțimii interne de 3 metri.

Mega Light Plus este disponibilă și cu o suprastructură ranforsată Strong&Go, care respectă standardul de stabilitate DIN EN 12642 Code XL. Opțional este și sistemul de securizare a încărcăturii, care poate fi implementat prin utilizarea unei chingi sudate pe lateralele prelatei.

Din aceeași categorie...

Back to top button