BusinessȘtiriTrailer

Kögel s-a intors in Spania

Kögel, unul din producatori europeni importantii de semiremorci, cu o productie totala de la lansarea sa pe piata in 1934 de peste 500.000 de unitati, s-a reintors pe piata spaniola.

Pentru a satisface intr-un mod adecvat cererea in crestere pentru produsele sale de pe piata spaniola si portugeza, producatorul bavarez de remorci, semiremorci si trailere, Kögel Trailer GmbH & Co., a creat o noua pozitie pentru pentru aceste doua piete, numindu-l in functia de director de vanzari pe spaniolul Hector Rodriguez. Astfel, Kögel poate garanta clientilor sai din Spania si Portugalia, un portofoliu amplu de servicii, rapide si de calitate.

Impreuna cu Edgar Rodriguez, noul director regional de vanzari pentru Spain, Hector Rodriguez va oferii consiliere si va evalua nevoile specifice de piata ale clientiilor spanioli cu privire la gama de produse Kögel, pentru transport rutier de marfuri si constructii. De asemenea, Hector Rodriguez este responsabil pentru clienti cheie din Spania si Portugalia si va raporta direct directorului executiv, Thomas Heckel.

Kögel s-a intors in Spania

Kögel se bazeaza pe experienta profesionala acumulata de Hector Rodriguez in vanzarea de vehicule comerciale destinate transpotului de marfuri. Inainte de a se alatura producatorului Kögel, Rodriguez a detinut pozitia de Area Sales Manager pentru Europa de Sud, in cadrul unui important producator international de axe pentru remorci. In plus, studiile sale in management, il recomanda pentru aceata pozitie, au mai declarat oficialii germani.

„Numirea lui Hector Rodriguez in functia de director de vanzari pentru Spania si Portugalia, este un raspuns ca urmare a schimbarii situatiei economice din aceasta regiune”, a declarat Thomas Heckel, director executiv al Kögel.

Compania Kögel Trailer GmbH & Co. isi are sediul central in orasul bavarez Burtenbach, si detine facilitati de productie in Neu-Ulm (Germania), Duingen (Germania), Chocen (Republica Ceha), Moscova (Rusia) si Sankt Petersburg (Rusia).

Din aceeași categorie...

Back to top button