Kögel se implică în inițiativa ”Die Wirtschaftsmacher” (Creatorii de economie)

Kögel sprijină inițiativa ”Die Wirtschaftsmacher” (Creatorii de economie)
Kögel sprijină inițiativa ”Die Wirtschaftsmacher” (Creatorii de economie) care-și propune să îmbunătățească imaginea publică a întregului domeniului economic de logistică.

Pentru a populariza serviciile și activitățile multiple, în special în rândurile absolvenților și persoanelor în căutarea unui loc de muncă, în 2019, va începe în premieră inițiativa ”Die Wirtschaftsmacher” (Creatorii de economie), pe care Kögel o susține.

Kögel se implică în inițiativa ”Die Wirtschaftsmacher” (Creatorii de economie)

Ideea privind campania a apărut în cercul tematic „Imaginea logisticii“ al BVL (Bundesvereinigung Logistik e.V.). Între timp, agenții specializate au dezvoltat planuri concrete pentru campanie, iar BVL a pus la dispoziție o finanțare inițială.

Aceasta se adresează în primul rând persoanelor aflate la începutul carierei și celor care caută un loc de muncă și are ca scop îmbunătățirea imaginii publice a celei de-a treia ramuri economice ca mărime.

La această acțiune concertată participă asociații, uniuni, media și companii apropiate domeniului logistic, atrăgând împreună cel mai înalt nivel de atenție.

În nou creata inițiativă „Die Wirtschaftsmacher“, care are rolul de punct de plecare al campaniei de imagine, grupuri de interese, prestatori de servicii logistice, precum și industria și comerțul își unesc țintit forțele, obținând împreună o vizibilitate și o rază de acțiune mai mari decât fiecare separat.

De aceasta s-a convins și Petra Adrianowytsch, Director General al companiei Kögel.

VEZI ȘI: Mai multă sarcină utilă în transportul de containere cu noua gamă Krone Box Liner

„Inițiativa‚ ”Die Wirtschaftsmacher” ne-a atras imediat, deoarece ramura noastră de activitate trebuie să contracareze urgent lipsa de cadre tinere și specialiști și, în special lipsa de șoferi profesioniști.

Prin „Logistikhelden”, dăm ramurii de activitate o față umană și nu doar că îi entuziasmăm astfel pe oamenii din interiorul și din afara logisticii, ci avem grijă ca multele domenii profesionale logistice să își recapete respectul pe care îl merită.”

Ca parte a inițiativei „Die Wirtschaftsmacher“, Kögel sprijină campania „Logistikhelden“ în special pentru a îmbunătăți imaginea ramurii de activitate, pentru a mări atractivitatea pentru angajații potențiali și existenți și pentru a sublinia importanța logisticii pentru economia germană.

Kögel pune un mare accent pe interesele șoferilor și, de aceea, producătorul de semiremorci a prezentat la IAA 2018 Kögel Trucker Trailer (KTT), iar la Bauma 2019 prezintă Kögel Trucker Tipper.

KTT este rezultatul unui sondaj de opinie realizat în rândurile șoferilor profesioniști de către Kögel la Truck Grand Prix, la festivalul Wolfsmeile și la motelurile de pe autostradă, pe tema „semiremorca perfectă și ușor de utilizat pentru șoferii de camion“.

Follow #infotrucker