ȘtiriTrailer

Kögel Telematics furnizează date către toate portalurile telematice uzuale

Încă din 2018, sistemul Kögel Telematics este prevăzut cu interfețe deschise cu toate portalurile telematice uzuale utilizate de flote.

Ceea ce Schmitz Cargobull și Krone au prezentat recent ca etape importante de dezvoltare, cei de la Kögel aveau implementat din 2018.

Kögel Telematics furnizează date către toate portalurile telematice uzuale

Mai exact, operatorii parcurilor auto mixte de semiremorci au acces facil la toate datele telematice privind flota, mulțumită interfețelor deschise Kögel Telematics – indiferent de portalul telematic preferat.

Proiectat special pentru semiremorcile Kögel, sistemul telematic Kögel Telematics furnizează acces în timp real la datele privind sistemul EBS, localizare, răcire, anvelope și remorci.

Mulțumită bazei de date Kögel Telematics Connectivity, toate datele înregistrate pot fi afișate în portalul web Kögel Telematics clar și explicit, precum și în alte sisteme de gestionare a flotei. În plus, datele pot fi importate în timp real în procese existente precum și într-o largă varietate de sisteme software.

Aceste date pot fi evaluate în funcție de necesități prin intermediul portalului Kögel Telematicsși tuturor sistemelor uzuale.

VEZI ȘI: Directiva privind detașarea lucrătorilor se aplică și în transportul rutier de mărfuri

În plus, este posibilă setarea unor alarme care să altereze transportatorul, atelierul sau gestionarul flotei prin SMS sau e-mail, după caz, cu privire la abaterile definite de la parametrii setați – fie că este vorba despre o abatere a vehiculului de la rută (geofencing) sau, de exemplu, o abatere de la temperatura de referință.

Kögel Telematics este disponibil pentru toate tipurile de semiremorci Kögel
Kögel Telematics este disponibil pentru toate vehiculele din portofoliul de produse Kögel. Pachetele telematice și posibilitățile datelor transferabile, dotările hardware opționale și prețurile pot varia în funcție de tipul semiremorcii. Kögel Telematics este disponibil și ca soluție de modernizare.

Din aceeași categorie...

Back to top button