Kögel va expune NOVUM Kögel Cargo și Kögel Cool – PurFerro la Transport Compleet 2019

Kögel va expune NOVUM Kögel Cargo și Kögel Cool – PurFerro la Transport Compleet 2019
Kögel va expune semiremorcile NOVUM Kögel Cargo și Kögel Cool – PurFerro la Transport Compleet 2019 din Hardenberg.

Între 26 și 28 martie 2019, cei care vor vizita standul Kögel vor putea analiza mai atent semiremorca NOVUM Kögel Cargo, special pre-configurată pentru piața din Benelux, și semiremorca Kögel Cool – PurFerro.

Kögel va expune NOVUM Kögel Cargo și Kögel Cool – PurFerro la Transport Compleet 2019

Prezentată pentru prima dată la IAA 2018, semiremorca NOVUM Kögel Cargo are un profil exterior al ramei optimizate și corp îmbunătățit, ce-i conferă o robustețe crescută și simplificare în utilizarea zilnică.

În plus, gama NOVUM Cargo are un grad foarte ridicat de personalizare și poate fi astfel adaptată la cerințele specifice ale companiilor de transport.

Kögel Cool – PurFerro
Semiremorca frigorifică Kögel Cool – PurFerro de calitate premium este al doilea produs expus de producătorul german din Burtenbach la Transport Compleet 2019.

Kögel Cool – PurFerro esteoptimizată complet, fiind adaptată cerințelor pieței pentru transportul florilor, alimentelor proaspete și congelate, precum și a produselor farmaceutice.

VEZI ȘI: Licitație de autobuze articulate electrice și troleibuze IMC în România

Este, de asemenea, potrivită pentru utilizare universală, datorită unei game largi de opțiuni, ce oferă un grad înalt de personalizare la cerințele specifice ale clienților. Iar când vine vorba de utilizarea zilnică, noile caracteristici, concepute pentru a ușura viața șoferilor, sunt deosebit de atractive.

În România, producătorul german Kögel este reprezentat de Hochstaffl România, cu sediul în Timișoara.

 

Follow #infotrucker