Kögel va prezinta la Transport Logistic 2019 noua generație de semiremorci NOVUM

Kögel va prezinta la Transport Logistic 2019 noua generație de semiremorci NOVUM
În cadrul Transport Logistic 2019 de la München, Kögel va prezenta Kögel Trucker Trailer (KTT), Kögel Port 45 Triplex și Kögel Cargo Rail din noua generație de semiremorci NOVUM.

În atrium-ul de lângă intrarea de est a Messe München va fi prezentat modelul Kögel Trucker Trailer (KTT) din generația NOVUM, într-o variantă nouă, precum și semiremorca portcontainer Kögel Port 45 Triplex prezentată în premieră la IAA 2018.

Kögel va prezinta la Transport Logistic 2019 noua generație de semiremorci NOVUM

Modelul KTT este rezultatul unui sondaj de opinie pe tema „semiremorca perfectă pentru șoferii de camion” realizat de Kögel în rândul conducătorilor auto profesioniști la Truck Grand Prix, Wolfsmeile și în spațiile de parcare de pe autostrăzi.

KTT-ul expus la Transport Logistic 2019 este prevăzut cu FastSlider, sistemul de deschidere și blocare rapidă Kögel.

În ceea ce privește semiremorca portcontainer Kögel Port 45 Triplex, prezentată în premieră la IAA 2018, inginerii Kögel i-au redus în continuare masa proprie a acesteia, ajungând la aprox. 4.450 kilograme și o greutate maximă admisă de 41 de tone.

Modelul Kögel Port 45 Triplex este potrivit pentru transportul containerelor ISO cu o lungime de 20, 30, 40 și 45 de picioare, precum și al containerelor High Cube de 40 și 45 de picioare.

De asemenea, în cadrul stadul interior va fi expus și modelul Kögel Cargo Rail din generația NOVUM.

Acest model ce poate fi transportat pe calea ferată este de asemenea prevăzut cu un cadru exterior optimizat și o caroserie îmbunătățită ce caracterizează generația NOVUM.

VEZI ȘI: Orașul Hamburg își mărește flota cu 60 de autobuze Mercedes-Benz CapaCity L

Aceste caracteristici fac ca modelul Kögel Cargo Rail să fie nu doar mai robust, ci simplifică și manipularea în utilizarea zilnică. În plus, Kögel Cargo Rail din generația NOVUM are un grad foarte înalt de personalizare și poate fi adaptat la cerințele specifice ale firmelor de transport.

Cu o masă proprie redusă ce pornește de la 6.350 kilograme în versiunea de bază, acest model e comportă deosebit de economicos pe șosea.

Serviciile Kögel prezentate la stand
Alte elemente esențiale prezentate la expoziție sunt gama extinsă de servicii pentru semiremorci cum ar fi finanțarea, Full-Service, depanarea și telematica.

Kögel Finance, de exemplu, va pune la dispoziție soluții interesante de finanțare care garantează un grad deosebit de lichiditate; acestea includ, de exemplu, achiziția în rate și leasingul la preț de târg/ expozitie pentru exponatele afișate.

Alte oferte atractive de târg sunt oferite de către departamentul Kögel Full Service cu pachetul standard începând de la 2,50 euro pe zi (120.000 km pe an, pe o durată de 60 luni), precum și oferta Kögel Telematics cu pachetul BasicTrailer începând de la 0.25 euro pe zi, care combină serviciile PosControl, TrailerControl și EBSControl.

Kögel prezintă de asemenea și „Parts Shop”, serviciul online extins și modernizat pentru piese de schimb, cu un nou sistem inteligent de gestionare a garanțiilor.

Follow #infotrucker