Kombiverkehr introduce un nou serviciu intermodal între Koper și München

Kombiverkehr introduce un nou serviciu intermodal între Koper și München

Kombiverkehr a anunțat o serie de noutăți în ceea ce privește transportul intermodal, printre care introducerea un nou serviciu intermodal între port Koper și München, respectiv revenirea la Curtici, România.

Începând cu 9 aprilie 2018, Kombiverkehr va introduce un nou serviciu intermodal direct între aeroportul Riem UBF din München și portul Koper cu o frecvență de trei călătorii pe săptămână în ambele direcții.

Acest nou serviciu va scurta timpul de călătorie cu o zi comparativ cu ruta curentă, care include o escală în Ljubljana.

Din Riem UBF (München), unitățile de încărcare își vor putea continua drumul către alte destinații europene.

De asemenea, expertul german în transport intermodal a anunțat că a revenit la Curtici (România), începând cu 26 martie 2018.

Expedițiile de la Arad Container Terminal Railport au loc în cadrul serviciului eu.NETdirekt+ și pot fi rezervate de la terminalele germane din Ludwigshafen, Duisburg și Hamburg și de la terminalele olandeze Moerdijk și Rotterdam (via Lovosice).

VEZI ȘI: Zeci de camioane din România și Portugalia sechestrate în Belgia

Printre alte noutăți Kombiverkehr din această primăvară amintim de creșterea frecvenței trenului între Budapesta și Wels, de la două la trei călătorii pe săptămână din Wels (luni, miercuri și sâmbătă), respectiv Budapesta (luni, joi și sâmbătă).

În plus, Kombiverkehr a schimbat programul serviciului intermodal dintre Duisburg și Lübeck pentru a îmbunătăți legătura cu feriboturile.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.