ParcariȘtiri

Kravag Truck Parking, aplicația care îți arată locurile de parcare disponibile din Europa

Noua aplicație Kravag Truck Parking îți arată locurile de parcare disponibile pe drumurile din Europa. În plus, oferă și un sistem de review-uri pentru fiecare locație.

Cu noua aplicație mobilă gratuită Kravag Truck Parking, șoferii de camioane din toată Europa au acces la o bază de date compusă din 34.000 de locații cu o capacitate de peste 600.000 de locuri de parcare. În plus, cei de la Kravag au lansat și posibilitatea de interacțiune între șoferi prin intermediul aplicației, creând și o comunitate în rândul acestora.

Kravag Truck Parking, aplicația care îți arată locurile de parcare disponibile din Europa

Astfel, șoferii pot încărca informații despre disponibilitatea locurilor din parcare din zona în care se află, poate adăuga timpul său de plecare și poate oferi un feedback referitor la utilitățile din parcarea respectivă.

De asemenea, aplicația poate calcula timpul de condus rămas până la perioada de pauză și poate oferi informații despre locurile de parcare din zona în care este programată următoarea pauză.

Kravag Truck Parking este disponibilă atât pentru telefoanele mobile care utilizează iOS (Apple Store), cât și pentru cele cu Android (Google Play). Aplicația este recomandată și de cele mai importante asociații profesionale din Germania, precum BGL, DSLV, BWVL și AMÖ.

VEZI ȘI: Camioane, autoutilitare, chiar și buldoexcavatoare, pe toate le găsești pe tradus.com

Kravag lucrează și la un sistem care va permite în viitor rezervarea unui loc de parcare și la un sistem care să includă, de exemplu, și locurile disponibile în cadrul companiilor de transport și logistică.

Astfel, aceste companii pot permite ca în parcarea proprie să intre și alte camioane în perioada de pauză în limita spațiului disponibil.

Aplicația Kravag Truck Parking este devoltată de PTV Truckparking BV, același companie care a dezvoltat și aplicația Truck Parking Europe, în cadrul căreia Volkswagen Financial Services deține 75% din acțiuni.

Din aceeași categorie...

Back to top button