Știri

Krone: 1000 de containere interschimbabile pentru Hermes

Primele două containere interschimbabile dintr-un total de 1.000 de unități pentru Hermes Transport Logistics GmbH au fost predate oficial de Krone companiei Seaco International Leasing GmbH.

Bernd Brüggen și Ingo Geerdes i-au mulțumit personal lui Stephan Richter (Director General, Seaco) și Volker Stenzel (Departamentul de Management pentru gestionarea echipamentelor, Hermes) pentru nivelul ridicat de încredere pe care Seaco și Hermes l-au dovedit față de Krone prin plasarea unei asemenea comenzi.

Numele Hermes reprezintă mai mult de 40 de ani de experiență în logistică. Oferim expertiză industriei de construcții și soluții logistice flexibile de la regional la nivel global. Pentru nevoile nostre, ne concentrăm întotdeauna pe produse de calitate cu standarde de securitate pentru încărcături mari, iar Krone ne oferă toate acestea, a declarat Stenzel.

Krone: 1000 de containere interschimbabile pentru Hermes

Producătorul german de remorci, semiremorci și sisteme de transport este lider în furnizarea de sisteme interschimbabile. Toate sistemele interschimbabile Krone sunt fabricate de partenerul lor de experți Brüggen in Herzlake, unde, un mare accent este pus pe manopera de primă clasă și caracteristicile echipamentului.

Fie ca vorbim de un containere interschimbabile sau de o prelată interschimbabilă, Krone oferă o gamă largă de echipamente, cu toate lungimile comune de containere precum și nivelurile de parcare sau înălțimi maxime autorizate. Mai mult decât atât, cutiile sunt certificate conform EN 283/284 iar toate componentele de oțel sunt tratate anti-coroziune prin intermediul procesul unic de vopsire cu pulbere, marca Krone.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button