Trailer

Krone a construit 1 milion de vehicule în 50 de ani de activitate

Krone a produs recent vehiculul cu numărul 1 milion, pe care l-a livrat către filiala norvegiană a TIP Trailer Services.

Vehiculul cu numărul 1 milion (serie de șasiu WKESD000001000000) a fost produs la fabrica Krone din Lübtheen. Modelul aniversar este o semiremorcă Cool Liner pentru furnizorul de vehicule închiriate TIP Trailer Services.

Krone a construit 1 milion de vehicule în 50 de ani de activitate

În 1971, când Krone a început construcția de remorci, TIP a fost unul dintre primii clienți. De aceea, livrarea oficială din Werlte a fost însoțită de mesajul ”Celebrăm 50 de ani de parteneriat”.

TIP este activă în 120 de locații din 18 țări europene și Canada. ”Primirea vehiculului cu numărul 1.000.000 este un simbol puternic pentru TIP. Suntem încântați de parteneriatul de lungă durată și suntem convinși că ne vom putea baza pe remorcile inovatoare Krone și în viitor”, a declarat Bob Fast, CEO al TIP.

VEZI ȘI: Krone oferă un nou container sanitar cu toalete și dușuri pentru șoferi

”TIP a fost un client extraordinar pentru Krone încă de la început. Suntem mândri de cei 50 de ani de parteneriat cu unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii din lumea vehiculelor comerciale, timp în care ambele companii au crescut dinamic. Vehiculul cu numărul 1.000.000 este un Cool Liner și ne amintește că la cererea TIP am început să producem remorci frigorifice, în urmă cu 25 de ani”, a spus și Ingo Geerdes, Director de Vânzări al Krone.

Primul vehicul comercial Krone a fost produs în Werlte în 1971, cu exact 50 de ani în urmă. Astfel, în medie, Krone a produs aproximativ 20.000 de vehicule anual.

În prezent, Krone produce o gamă largă de remorci și semiremorci în fabricile sale din Werlte, Lübtheen, Herzlake și Tire (Turcia).

Din aceeași categorie...

Back to top button