Trailer

Krone a dublat capacitatea de producție a gamei Dry Liner la Herzlake

Krone a inaugurat două noi linii de producție pentru versatila gamă Dry Liner la fabrica sa din Herzlake (Germania), dublând astfel capacitatea de producție.

După o investiție de 11,3 milioane de euro, capacitatea de producție a depășit 180 de unități Dry Liner pe săptămână, pentru a veni în întâmpinarea cererii tot mai mari. Modelele cu pereți din oțel sunt produse pe linia de asamblare STG (smooth steel body).

Krone a dublat capacitatea de producție a gamei Dry Liner la Herzlake

Pe linia de asamblare STP (steel plywood) sunt produse modelele cu Dry Liner cu pereți din placaj. Grație sistemului modular flexibil pot fi construite și caroserii cu pereți din plastic ușor sau panouri tip sandwich.

Toate variantele sunt echipate în standard cu plafon din oțel, dar la cerere pot fi montate plafoane din plastic translucid sau plafoane izolate. Gama Krone Dry Liner oferă numeroase soluții de transport, de la mărfuri generale, coletărie, mutări și logistică de mobilier până la industria textilă.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull deschide o nouă fabrică, în Marea Britanie

Pentru transportul de mărfuri valoaroase, precum țigări, electronice și parfumuri, Dry Liner STG are pereți din oțel galvanizat. De asemenea, mărfurile sensibile la temperatură pot fi transportate în remorcile Dry Liner SDK LI cu izolație ușoară.

Linia de asamblare STG are o capacitate de 100 de unități pe săptămână. Linia STP are o capacitate de producție de 84 de unități pe săptămână.

Suprafața totală a fabricii Krone din Herzlake  acoperă 352.000 mp. În această vară urmează o nouă fază a extinderii, când linia de asamblare a containerelor interschimbabile va fi reproiectată și relocată într-o nouă hală.

Din aceeași categorie...

Back to top button