ȘtiriTehnologie

Krone a lansat o versiune îmbunătățită a sistemului Smart Scan

La IAA 2018, producătorul de semiremorci Krone a lansat o versiune îmbunătățită a sistemului Smart Scan, care indentifică spațiile libere de încărcare dintr-o semiremorcă cu scopul de a eficientiza transportul.

În 2016, Krone lansa prima versiune a sistemului Smart Scan, o tehnologie cu ajutorul căreia, dispecerii puteau identifica mai facil spațiile libere de încărcare de la nivelul unei semiremorci.

Krone a lansat o versiune îmbunătățită a sistemului Smart Scan

În toamna anului trecut, Krone a prezentat în cadrul târgului de vehicule comerciale de la Hanovra o versiune îmbunătățită a sistemului Smart Scan.

VEZI ȘI: Record de livrări în 2018 pentru Volkswagen Vehicule Comerciale

Prin intermediul unor senzori care scanează interiorul semiremorcii și a unor camere video, sistemul permite indentificarea spațiilor libere din semiremorcă în care mai pot fi încărcate mărfuri.

Pentru a se asigura că încărcătura disponibilă încape în zonele afișate ca fiind libere, Smart Scan dispune de un algoritm inteligent capabil să analizeze conform unor detalii impuse.

Avantajele prezentate de Krone în dreptul acestui sistem sunt următoarele: detectarea în timp real a spațiilor libere din semiremorcă, evitarea unor transporturi cu prea multe spații libere de încărcare, creșterea eficienței oricărui transport.

Pentru inovația pe care o aduce pe piața semiremorcilor, sistemul Smart Scan a fost premiat în cadrul „Trailer Award” la categoria „Smart Trailer”.

Din aceeași categorie...

Back to top button