Krone Box Liner și Profi Liner expuse la Transport Compleet 2019

Krone Box Liner și Profi Liner expuse la Transport Compleet 2019
Producătorul german de semiremorci Krone va expune la Transport Compleet 2019 modelele Profi Liner și portcontainerul Box Liner eLTU70.

Între 26 și 28 martie 2019, Krone va fi prezent la Transport Compleet 2019 în Hardenberg, Olanda, unde va expune noua semiremorcă cu prelată Profi Liner și portcontainerul universal Box Liner eLTU70.

Krone Box Liner și Profi Liner expuse la Transport Compleet 2019

Ambele semiremorci puncteză la capitolul înaltă calitate de producție, versatilitate, având numeroase detalii practice.

VEZI ȘI: Poliția intensifică acțiunile împotriva hoților din camioane în parcările din Germania

În plus, filiala olandeză a celor de la Krone, va prezenta, de asemenea, o gamă largă de servicii, de la pachete de servicii personalizate și oferte de finanțare la soluții digitale inteligente.

Șasiul universal Box Liner eLTU7
La fel ca toate portcontainerele Krone, noul și robustul Box Liner eLTU70 este special dezvoltat pentru operațiuni zilnice solicitante care presupun diferite mărimi de container. Germanii spun că acest model convinge prin versatilitatea și prin greutate proprie redusă de 4.600 kg în echiparea de bază, ceea ce înseamnă o sarcină utilă mai mare.

În industria transportului containerelor, clienții cer din ce în ce mai mult portcontainere extinse de la mijloc, deoarece scurtarea ampatamentului pentru containerele de 20 de picioare transportate în spate înseamnă o mai bună încărcare a punții motoare. Pentru un container de 20’, care cântărește 25 t, este posibilă obținerea unei încărcături pe șa de aproximativ 700 kg.

Grație noului spate Compact, centrul de greutate al containerului de 20′ a fost mutat mai în față cu aproximativ 200 de milimetri. Aceasta are ca rezultat o sarcină pe șa de aproape 6 tone la o greutate a containerului de 20’ de 25.4 t (transportat pe spate), cu aproape o tonă mai mult decât varianta fără spate Compact.

Krone Box Liner și Profi Liner expuse la Transport Compleet 2019

Cu o greutate a containerului de 28.2 t (container 20’ transportat pe spate), încărcătura maximă agregată de 27 t este atinsă în transportul combinat. Astfel, vehiculul atinge valori maxime absolute.

În plus, Box Liner eLTU70impresionează cu alte detalii practice. Având în vedere că dimensiunile ampatamentului pot fi modificate, containerele de la 20′ la 45′ pot fi transportate atât cu autotractoare cu două axe, cât și cu trei axe, cu distribuție exemplară a sarcinii.

O interfață intuitivă cu marcaje colorate facilitează setarea corectă a pozițiilor containerului. Extensia posterioară poate fi extinsă atât manual, cât și cu ajutorul unui sistem pneumatic.

Krone Profi Liner
Cu Profi Liner, Krone prezintă un vehicul autentic, care poate fi utilizat în mod flexibil, pentru o gamă largă de scopuri. De exemplu, podeaua cu grosimea de 30 mm din panouri etanșe este proiectată pentru încărcături de până la 7000 kg pe axă.

Pentru noul concept de șasiu optimizat al remorcii, Krone se bazează pe construcția de cadru scără cu grinzi longitudinale continue și grinzi profilate sudate.

Krone Box Liner și Profi Liner expuse la Transport Compleet 2019

Această metodă de construcție permite utilizarea unor panouri de podea mai mici, ceea ce ușurează reparația. În plus, echipată standard, semiremorca are o greutate proprie mai mică de 6 tone.

Cadrul exterior Multi Lock are opțiuni de fixare la o distanță de 100 mm, asigurând o securizarea profesională a încărcăturii.

Pretensionarea diagonală a acoperișului culisant contribuie, de asemenea, la asigurarea unei sarcini certificate (Daimler 9.5/EN 12642 XL/VDI 2700), iar rolele offset asigură o mișcarea lină și continuă a prelatei laterale.

Follow #infotrucker