ȘtiriTrailer

Krone demarează construcția unui nou laborator pentru validarea produselor

Producătorul de semiremorci Krone a pus piatra de temelie pentru viitorul laborator dedicat validării produselor pe care le vor dezvolta.

Noul laborator va fi construit în cadrul parcului industrial Lingen, o zonă foarte apropiată de cartierul general al producătoruluo german de semiremorci.

Parcul industrial Lingen oferă insfrastructura necesară, iar accesul direct la autostrada A31 reprezintă un avantaj major.

Mai mult decât atât, oficialii companiei germane văd în acest laborator un adevărat produs de viitor, iar aici vor fi croite personalități. Aceste personalități vor putea fi recrutate direct de pe băncile campului Universității Osnabrück, o facultate dedicată științelor aplicate și aflată foarte aproape de parcul industrial Lingen.

„Vrem ca toate activitățile de validare din cadrul grupului să fie unite de același acoperiș. Krone Futur Lab va oferi validare din punct de vedere tehnic al tuturor produselor pe care le pregătim și totodată, aici vor avea loc omologărilor necesare diverselor țări în care activăm”, a declarat Bernard Krone, managing partener în cadrul grupului Krone.

Viitorul laborator pregătit de producătorul german se va întinde pe 13 hectare, iar proiectul va include o clădire de dimensiuni generoase în care vor exista ateliere, zone de testare și o zonă de producție cu mașinării moderne.

VEZI ȘI: Sistemul de frânare, cea mai des întâlnită problemă tehnică la camioane în Germania

Noul laborator îi vor ajuta pe cei din cadrul Krone să vină cu produse capabile să respecte noile reguli de emisii din ce în ce mai dure.

Laboratorul pregătit de compania Krone necesită o investiție de capital de aproximativ 20 de milioane de euro. Oficialii nu au anunțat și data finalizării construcției.

Din aceeași categorie...

Back to top button