Top NewsTrailer

Krone Dry Liner este disponibilă cu patru tipuri diferite de panouri laterale

Disponibilă cu patru tipuri de pereți laterali, remorca Krone Dry Liner este o soluție polivalentă pentru transportul de marfă uscată.

Potrivită inclusiv pentru operațiuni de transport într-o combinație de ansambluri lungi de 25,25 m (Typ 3), remorca Krone Dry Liner este adaptată rigorilor transportului de marfă uscată de zi cu zi. Vehicul polivalent, Krone Dry Liner STG vine cu numeroase detalii practice cum ar fi un șasiul bazat pe un sistem modular universal și un design de ansamblu sudat optimizat cu o conexiune robustă a pereților etanși.

Krone Dry Liner este disponibilă cu patru tipuri diferite de panouri laterale

Pentru o stabilitate sporită împotriva deteriorării în caz de coliziune, șasiul este echipat standard cu o bară frontală ridicată, iar luminile din spate sunt montate pe partea din spate ranforsată în diagonală, compatibilă cu rampa, cu protecție.

În interior, caroseria are o protecție laterală, cu pereți dubli, cu o înălțime de aproximativ 360 mm, împotriva lovirii cu stivuitor, prevăzută cu scurgere pentru materiale în vrac. Deasupra acesteia, pereții laterali sunt prevăzuți cu sistem de ancorare cu găuri tip cheie pe toată suprafața și inelele de ancorare din șina laterală asigură infrastructura pentru fixarea continuă a încărcăturii.

La IAA 2022, Krone a prezentat o remorcă Dry Liner STG echipată cu toate opțiunile de siguranță disponibile, fiind una din vedetele standului producătorului german. În plus, modelul expus avea axă direcțională cu suspensie pe aer pentru a permite manevre sigure și agile în orice moment, chiar și în condiții de spațiu limitat, respectiv cameră de mers înapoi.

VEZI ȘI: Betterflow nu mai poate livra pachetul aerodinamic pentru remorci

În ceea ce privește siguranța pasivă, Krone Dry Liner STG poate fi echipată cu lumini de marcaj lateral cu LED, care preiau și funcția indicatorului de direcție. O altă caracteristică de siguranță este sistemul Krone Smart Tyre Pressure Monitoring System (TPMS), care determină presiunea și temperatura anvelopelor și le transmite către unitatea telematică Krone Smart Collect, astfel încât, datele să poată fi vizualizate în cabina camionului și în portalul telematic Krone.

Patru tipuri diferite de panouri laterale pentru fiecare nevoie

O rutină zilnică variată de transport necesită o remorcă polivalentă. Fie că este vorba de transportul de textile, electronice valoroase, vopseluri, colete sau mobilă, Krone satisface toate aceste cerințe foarte diferite și produce remorci pentru transportul de marfă uscată în sistem modular cu patru tipuri diferite de panouri laterale: STG, STP, STK și SDK LI.

Versiunea STG are caroserie robustă din oțel cu pereți laterali cu prinderi. Datorită numeroasele sale opțiuni de fixare a încărcăturii, acest model este foarte solicitat în special în transportul de textile și transportul de marfă generală. Pentru transportul de mobilă și mutări, STG este echipată cu panouri din lemn și șine de ancorare montate la nivel, precum și cu o podea netedă pentru împingerea ușoară a mărfurilor. 50% dintre unitățile construite vor fi echipate cu sistem de podea double-decker.

Dry Liner STG este disponibil în diferite lungimi. Pe lângă lungimea standard de 13,6 m, există și o versiune extra lungă de 14.9 m (Typ 1). În plus, există versiunea de 11 m pentru logistica urbană, care poate fi echipată cu axă directoare.

Versiunea STP are caroserie cu pereți laterali din placaj (plywood), care poate fi echipată, de asemenea, cu sistem de podea double-decker și șine de ancorare. Pentru aplicații sensibile la greutate, există peretele lateral ușor din plastic STK;

Versiunea STK este dedicată operațiunilor de transport sensibile la greutate, în timp ce versiunea SDK LI cu izolație ușoară este destinată transportului de lacuri și vopseluri, mărfuri sensibile la temperatură.

Toate cele patru modele amintite mai sus au și o versiune mega. În plus, acestea pot fi echipate cu echipamente TIR, pachete pentru feribot și feroviar.

Datorită fabricii, care a fost modernizată în 2020 cu o investiție de 11,3 milioane de euro, actuala generație de Krone Dry Liner este produsă în cea mai mare și mai modernă fabrică de producție de remorci pentru transportul de marfă uscată din Europa.

Din aceeași categorie...

Back to top button