Top NewsTrailer

Krone și-a extins fabrica de șasiuri din Turcia

Producătorul german de remorci Krone a inaugurat noua zonă închisă de la fabrica de șasiuri din Tire, Turcia.

Continuând producția în Tire (Turcia) din 2012 și deschizându-și fabrica de șasiuri în 2016, Krone a început să-și actualizeze investițiile pentru a răspunde cererii în creștere.

Krone și-a extins fabrica de șasiuri din Turcia

Începute în octombrie 2022, lucrările de extindere de la fabrica de șasiuri au fost finalizate în această primăvară. Astfel, facilitatea de producție a câștigat o suprafață închisă nouă de 4.800 mp. În plus, față de noua zonă închisă, a fost renovată facilitatea existentă în suprafață de 5.000 mp.

Odată cu această extindere, Krone are în plan să producă 7.000 de remorci în 2023.

VEZI ȘI: Heisterkamp Trailer Rental Romania a livrat 8 semiremorci noi pentru Tirrier

Noua investiție de la fabrica de șasiuri a avut loc pe 8 mai. La eveniment au participat directorul general al grupului Krone, David Frink, directorul operațional, Stefan Binnewies, directorul tehnic, Alfons B. Veer, directorul general al Krone Commercial Vehicles, Kartal C. Erköy, și directorul general al Krone Trailer International, Semih Pala.

„Am văzut că investiția pe care am făcut-o prin deschiderea fabricii de șasiuri din Turcia în 2016 a fost o decizie corectă. Încrederea noastră în Turcia continuă, iar prin noua investiție de la fabrica de șasiuri creștem capacitatea de producție”, a declarat Alfons B. Veer, director tehnic Krone.

La fabrica Krone Tire se produc remorci pentru piața turcă și pentru piețele din jurul Turciei. În prezent, peste 250 de angajați lucrează la fabrica de anvelope Krone Tire, care produc vehicule din seriile Profi Liner și Mega Liner.

Din aceeași categorie...

Back to top button