Trailer

Krone Ice-Protect Air, sistem util în perioada rece

Sisteme precum Krone Ice-Protect Air sunt foarte utile în perioada rece, prevenind acumularea gheții pe semiremorcă.

Îndepărtarea gheții de pe prelata semiremorcii este o cerință legală greu de îndeplinit în parcări. Foarte puține dintre acestea sunt echipate cu platforme pe care șoferii le pot folosi pentru curățarea vehiculelor înainte de ieșirea pe drumurile publice.

Krone Ice-Protect Air, sistem util în perioada rece

”Căderea bucăților de gheață de pe plafonul camioanelor nu este doar periculoasă, ci și o problemă majoră a companiilor de transport pe timpul iernii. Sistemul Krone Ice-Protect previne acumularea de zăpadă și gheață pe prelata semiremorcii”, spune Dr Frank Albers, director de Marketing și Vânzări al Krone.

Șoferul poate controla direct sistemul Krone Ice-Protect Air prin intermediul unui panou atașat pe peretele din față al remorcii. Apoi, un tub localizat central între prelată și structura plafonului este umplut cu aer de la sistemul de aer comprimat și prelata este ridicată pe mijloc aproximativ 175 mm. Panta formată ajută la scurgerea apei și a zăpezii atunci când vehiculul staționează, împiedicând formarea gheții.

VEZI ȘI: Soluțiile Krone pentru transport de materiale de construcții

Timpul de umplere al tubului după activarea Krone Ice-Protect este de aproximativ 90 de secunde. Înainte de plecare, tubul este dezumflat din nou prin apăsarea unui buton sau prin apăsarea frânei, iar plafonul revine la starea originală, fără zăpadă sau gheață.

Sistemul Krone Ice-Protect este disponibil pentru toate semiremorcile cu prelată, din fabrică sau retrofit. În Germania, achiziția se poate face și cu subvenție, iar unele companii de asigurare acordă reduceri pentru remorcile astfel echipate.

Din aceeași categorie...

Back to top button