IAASpecialȘtiri

Krone la IAA 2014

„Bine aţi venit în lumea Krone” este motto cu care cel de-al doilea cel mai important producător european de remorci şi semiremorci îşi va întâmpina vizitatorii la standul său din cadrul IAA Hanovra 2014.

Una din noutăţi din cadrul standului Krone o reprezintă noua axă KTX produsă de Gigant, companie preluată de Krone la începutul lui 2013. Pentru inceput, KTX va fi disponibila doar pentru semiremorcile standard, în special Profi Liner, dar în timp vor fi dezvoltate variante pentru Cool Liner sau Mega Liner. KTX are o greutate de circa 435 kg, aliniere la 1.300 mm, structură modulară, pentru a putea fi înlocuite componentele uzate fără a schimba toata axa, sistem de frânare pe discuri Haldex cu întreținere redusă și costuri optimizate și placuțe Jurid. Noua axă se distinge prin corpul forjat, dintr-o singură bucată, rulmenții fără întreținere și brațele foarte ușoare pentru suspensii pe perne pe aer, integrate prin boltare.

Krone la IAA 2014

Principalele beneficii ale folosirii unei axe proprii sunt: reducerea termenul de livrare, un prețul avantajos, același punct de service. Decizia de a avea propria axa, așa cum au unii competitori, reprezintă o schimbare în strategia Krone, care până în prezent a urmărit doar instalarea de componente premium pe vehiculele sale.

O altă noutate în cadrul standului o reprezentă kit-ul de conversie Mega Liner Multos, care transformă cuplare Mega de 950 mm într-una standard de 1.050 / 1.150 mm.

De asemenea, la stand vor fi expuse și ultimele modele de remorci și semiremorci printre care izoterma Cool Duplex Liner cu sistem antifurt in 8 puncte echipată cu un sistem de monitorizare sofisticat, un Liner Profi cu sistemul MultiLock și nu în cele din urmă un MultiTyre 100 MQ3 cu perete lateral dublu, destinat transportului de anvelope.

Din aceeași categorie...

Back to top button