Trailer

Krone lansează o nouă generație Dry Liner

Krone a prezentat o nouă generație de semiremorci Dry Liner, portofoliul crescând în calitate, dar și în numărul de versiuni disponibile.

Gama Krone Dry Liner se bazează pe 4 modele, care pot fi configurate pentru a îndeplini cererile oricărui client, indiferent că vorbim de transport de textile, electronice, vopseluri, colete sau mobilă.

Krone lansează o nouă generație Dry Liner

Versiunea STG cu pereți din oțel este robustă și în același timp flexibilă. Ea este echipată cu numeroase opțiuni de securizare a încărcăturii și este cerută în special pentru transport de mărfuri generale și industria textilă. 50% dintre unități sunt echipate cu podea dublă. Pentru transport de mobilă și mutări, versiunile STG sunt echipate cu panouri din lemn, șine de ancorare și podea netedă, pentru împingerea mai ușoară a mărfii.

Versiunea STP cu pereți laterali din placaj poate fi echipată de asemenea cu podea dublă și șine de ancorare. Pentru aplicațiile sensibile la greutate, semiremorca Dry Liner este disponibilă în versiunea STK cu panouri laterali din plastic ușor.

Pentru mărfurile sensibile la temperatură, precum lacuri și vopseluri, poate fi comandată versiunea Dry Liner SDK LI cu izolație ușoară. Pereții laterali sunt de tip sandwich, cu stratul superior din oțel, vopsit la exterior și acoperit cu PVC la interior.

VEZI ȘI: Combinație pentru transportul a două containere maritime, în Spania

Comun pentru toate versiunile Dry Liner este construcția durabilă, datorită șasiului stabilizat cu ranforsări diagonale, capetele pereților sudate de profilele de colț, podea așezată între grinzile longitudinale și perete dublu de protecție la coliziunea cu stivuitorul.

Toate versiunile Krone Dry Liner sunt echipate în standard cu plafon din oțel (opțional cu ferestre), dar plafonul poate fi și transparent sau izolat. Pentru partea din spate pot fi alese uși de container, rulouri sau lifturi.

Sunt disponibile și mai multe tipuri de lungimi. În afară de lungimea standard de 13,6 metri, Dry Liner STG este disponibilă și într-o versiune de 15 metri lungime, pentru camioane lungi de tip 1. În plus, există o versiune de 11 metri lungime pentru logistică urbană, care poate fi echipată și cu sistem de direcție. Sunt disponibile de asemenea versiuni Mega, dar și echipamente pentru transport pe feribot sau tren.

Krona va produce noua generație Dry Liner la cea mai mare fabrică a sa din Europa, modernizată în 2020 în urma unei investiții de 11,3 milioane de euro.

Din aceeași categorie...

Back to top button