ȘtiriTop News

Krone oferă un nou container sanitar cu toalete și dușuri pentru șoferi

Krone susține în continuare DocStop și va acoperi timp de un an costurile de închiriere ale unui container sanitar, cu toalete și dușuri pentru șoferi.

Noul container a fost instalat la sediul companiei Paul Schockemöhle Logistics, aflat pe autostrada A1, la ieșirea Holdorf. Schockemöhle se va ocupa și de întreținerea facilităților sanitare. Utilizarea containerului este gratuită pentru șoferii de camion.

Krone oferă un nou container sanitar cu toalete și dușuri pentru șoferi

”Împreună cu Schockemöhle, vrem să oferim un exemplu, deoarece aprecierea față de șoferii de camion a căzut din nou în planul secund”, a declarat Dr. Frank Albers, Director de Vânzări și Marketing al Krone.

Noul container sanitar oferit de Krone face parte din campania #Logistikhilft, susținută de Ministerul Federal de Transport, Asociația de Transport și Logistică BGL, DocStop și numeroase companii din industria de logistică. #Logistikhilft se bazează în totalitate pe donații, iar Krone este unul dintre principalii sponsori ai inițiativei.

VEZI ȘI: Autobahn App: Informații despre locurile de parcare și condițiile de trafic din Germania

”Ca o platformă deschisă, inițiativa #Logistikhilft depinde de buna cooperare a jucătorilor din industria de transport și logistică. De aceea le mulțumim companiilor Krone și Schockemöhle Logistics pentru sprijinul lor. Cu acest container sanitar putem oferi o nouă bază de normalitate pentru condițiile de lucru ale șoferilor de camion”, a spus și Joachim Fehrenkötter, președinte al DocStop.

Din aceeași categorie...

Back to top button