Trailer

KRONE, parteneriat cu platforma logistică RIO

Producătorul de remorci Krone a intrat într-un parteneriat cu platforma logistică RIO pentru schimbul de date de la remorcă și camion fără nevoie de hardware suplimentar.

Cooperarea va permite companiilor de transport să transfere date între KRONE Telematics și platforma RIO, pentru o comunicare mai facilă între camioane și remorci și o planificare mai clară a rutelor pentru dispeceri.

RIO, subsidiară a grupului TRATON, este specializată în furnizarea de servicii de telematică, administrare a transporturilor și comunicare cu șoferii dintr-o singură sursă, indiferent de producătorul vehiculului.

Mai exact, companiile de transport vor putea afișa date combinate despre localizarea camioanelor din RIO și de la remorci de la KRONE Telematics pentru prezentare generală a flotei într-o singură hartă digitală, sau să împărtășească poziția unui vehicul individual cu un client, prin intermediul unui link. Alte date telematice vor urma gradual, pe parcursul anului.

VEZI ȘI: KRONE și LKW Walter introduc sistemul eCMR

”Grație cooperării cu RIO, extindem accesul clienților noștri la servicii digitale productive. Prin integrarea convenabilă a datelor camionului și remorcii, Krone poate crește și mai mult eficiența sectorului de transport al clienților”, a declarat Maximilian Birle, șeful KRONE Telematics & Digital Services.

”Întregul potențial al digitalizării poate fi atins doar prin cooperări. Schimbul de date de la producători OEM, integrat fără nevoie de echipamente suplimentare, este o valoare adăugată care oferă companiilor o bază practică pentru digitalizarea proceselor lor de transport”, a spus și Jan Kaumanns, CEO al RIO.

Din aceeași categorie...

Back to top button